Положителни страни на автомобилна газова уредба

Често слушаме, че след монтажа на газова уредба, мощността на двигателя спада и в същото време има реален риск от запалване, избухване и прочие инциденти. Подобен тип мнения спират мнозина водачи да направят икономия на горивото карайки на пропан-бутан или метан.

Истината обаче е, че употребата на газова уредба за лек автомобил има своите положителни качества, които трябва да бъдат отбелязани на всяка цена. Ето защо е добре да прочетете следващите точки в публикацията:

1) Пропан-бутанът е евтин и ви позволява да шофирате на по-дълги разстояния без да влизате във финансов преразход. По коренно различен начин стоят нещата при бензина, който държи доста стабилна цена.

2) Всеки специалист по АГУ ще ви каже, че газта не поврежда двигателя, но има някои негативни влияния на други компоненти от автомобила ви. Ако искате да избегнете проблемите е желателно да насочите вниманието си към кадърни майстори.

3) Газта е екологично чисто гориво и като такова се ползва с уважение от по-голямата част шофьори в световен мащаб.

4) Правилната инсталация на газова бутилка не само няма да повиши разхода на гориво, а дори ще го намали. За това ви препоръчваме да купувате уредби само от оторизирани фирми.

5) Вашата АГУ, ще запази двигателя чист от нагар, което е още един повод да инсталирате уредбата на колата си.
Това са положителните черти, които притежава оригиналната газова уредба. Последната може да закупите от Energy-gas.com, където ще ви предложат монтаж и поддръжка на високо ниво.

Дългосрочната гаранция и експресното сервизно обслужване са истински повод да посетите нашите сервизи още в днешния ден.
Не мислете, че правим поредната реклама. Ние искаме да помогнем на водачите в България да пътуват без страх и по-икономично. Елате при нас и се уверете в чистите ни намерения, предлагаме уникални за страната цени, както ще се уверите и от посещението на официалния ни сайт в мрежата.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *