“Rent a car“ – какво трябва да знам преди да наема автомобил под наем

“Rent a car“ или автомобил под наем е все по-търсена услуга в България. В това няма нищо странно, т.к. в по-развитите страни тази услуга е изключително популярна и ценена, а все по-обхватно предлагане на услугата в последните години се наблюдава и у нас.

rent-a-car

“Rent a car“ е изключително полезна услуга, ако сте решили да оптимизирате времето си при пътуване по работа или почивка. За да останете максимално доволни от избора си е важно да проверите условията на “Rent a car“ компаниите.

Не се спирайте веднага на първата попаднала Ви оферта и фирма, а разучете добре конкурентите й, попитайте колеги,близки и приятели дали да са ползвали услуги от въпросната фирма доволни ли са останали.

Не на последно място проверете репутацията на "Rent a car" фирмата в Интернет - най-често клиентите избират фирма по цените, който предлага, но това не винаги е най-добрият избор за тях.

За да наемемете кола под наем, трябва да отговаряте на няколко задължителни условия. На първо място трябва да имате валидна шофьорска книжка и да сте на поне 21 години, често компаниите изискват и минимален стаж зад волана.

За да сте сигурни, че автомобилът, който желаете да наемете ще е свободен трябва да направите резарвация за него поне 24 часа преди датата на наемането му. Добрата новина, е че повечето “Rent a car“ фирми разполагат с разнообразни по вид и марка автомобили, които са технически изправни и разполагат с всички нужни документи и застраховки.

Ако имате нужда в компанията за автомобили под наем, могат да Ви предложат и допълнителни екстри, с които да улеснят пътуването Ви. През зимният период ще Ви осигурят вериги, а ако сте решили да прекарате почивката си на ски има възможност да Ви предоставят и ски багажник.

В случай, че с Вас ще пътува и малко дете фирмата за автомобили под наем ще Ви предложи и детско столче за автомобил.

Все повече “Rent a car“ фирми предлагат и услуги срещу допълнителна такса, такава е например услугата по доставяне и прибиране на автомобили от друго населено място.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *