BGmaps с модул – навигация с градски транспорт

За Bgmaps има разработен софтуерен модул за намиране от точка А до точка Б на оптимален маршрут, чрез средствата за масов градски транспорт – тролейбуси, автобуси, метро, трамваи. Услугата маршрут с градски транспорт е нужна и полезна без съмнение.

Защото дори най-добрите технологии имат нужда да достигнат до максимален брой потребители на тази карта на България. С това решение гражданите на София, които ползват ежедневно градския транспорт, се улесняват и им се помага да планират времето си по-добре.

Карта за мобилен телефон

Мобилният телефон ще се превърне в безценен помощник, когато не е наблизо компютърът - с уникалната услуга на bgmaps - go.bgmaps.com предлага карта на България за мобилен телефон. На дисплея се търсят и намират точни адреси и улици в градовете София, Варна, Пловдив, Русе, Бургас, във всички населени места, за които има подробни карти в Bgmaps; така се открива всяко селище на карта на България по пощенски код или име.

Тези интерактивни мобилни карти са достъпни на български и английски език. Тъй като е интернет базирана услуга, свързана със сървърите на Bgmaps, тя генерира трафик от интернет. За потребителите е безплатна, заплаща се единствено ползване според тарифата на мобилния оператор на интернет. За онези, които ползват WiFi на мобилния си телефон, e напълно безплатна услуга.

Софтуерните експерти на Bgmaps са се погрижили сайтът да е максимално оптимизиран за мобилни телефони и да има минимален трафик.

Други безплатни услуги:

  • Услугата вземи линк към карта на България е по-лесна за ползване, безплатна, без ограничения;
  • Вземи карта за web е безплатна интерактивна карта на България за вграждане в web-страници;
  • Намери близък хотел и резервация направи;
  • Намери маршрут с градски транспорт;
  • Уникални възможности за рекламни кампании.

FM Bgmaps e информационна GPS система за контрол, планиране, експлоатация и отчет на паркове от превозни средства и работата им. Системата е създадена, за да подпомага мениджърите по автотранспорт и работата им.

FM Bgmaps има хардуерна и софтуерна части, които обменят помежду си данни, предоставяйки по всяко време необходимата информация. На адрес go.Bgmaps.com можете улици и точни адреси да търсите в София, Бургас, Пловдив, Русе, Варна, в други населени места, за които подробни карти има. Какво по-удобно от това?

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.