Студенти хамали, хамалски услуги, транспорт

Конкуренцията в нишата хамали се вдигна и е време да направим нещо по въпроса. Затова, ето още малко уникален, но не особено смислен текст на тема хамали. Този блог се оказа добър отдушник на безсмислени теми, но с полезни връзки от тях ;) Даже, като се замисли човек, не са чак-толкова зле.

Hamali.BG

Ние можем да Ви предложим много по-ниска цена от големите фирми за хамали. Ние сме подготвени хамали, като всички други, но имаме по-малко разходи, така че не е необходимо да плащате повече за хамалски услуги. Ние се надяваме да се развивате благодарение на вашите хамалски услуги, така че винаги да сте сигурни, че 100% може да разчитате на нашите хамали.

Във фирмата работят главно студенти хамали. Вашите пари отиват за добра кауза! Започнахме всичко това, само за заплащане на обучението им. Допринесете финансиране, посветено на образованието, студенти, които формират характер. Учат стойността на упоритата работа и се подготвят за бъдещето. Все още не вярвате? Сравняват цените ни с други водещи компании в сектора за хамалски услуги. Ние гарантираме най-ниската офертна цена на пазара!

Тарифи на час за хамалска помощ

  • Ние таксуваме по 12лв/час при минимум от 2 часа ангажираност, или по 10лв/час при минимум от 3 часа ангажираност плюс 3лв транспортни разходи на човек. Тази тарифа е за хамалска помощ, когато вече имате свой камион и просто имате нужда от допълнителна помощ.
  • За специфична работа, изискваща нощен труд цените на час са с 25% по-високи!
  • За транспортните услуги цените започват от 30лв на час за София и 70ст на километър за страната. За транспортни услуги под 1 час се заплаща за 1 час.
  • За комплексна работа, изискваща транспорт и повече време или хора, поръчайте безплатен оглед за да получите по-акуратна крайна твърда цена.

Нашите студенти хамали ви очакват!

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.