SEO оптимизиране – спомени

За да бъде намиран един сайт чрез порталите и търсачките, за да има по-голяма посещаемост, той следва да е добре SEO оптимизиран. След като един проект е успешно довършен, той трябва да бъде показан на света. Статистиката показва, че повече от 85% от посещенията на един сайт идват от портали и търсачки. Нашата работа е да SEO оптимизираме и популяризираме сайтове, и да ги добавяме в портали, търсачки и директории. Целта е на сайта ви да дойдат повече релевантни посетители (от тези, които ви интересуват като аудитория).

Първата стъпка от работата е оптимизиране на сайта и проверка на текущото индексиране. Това включва въвеждането на подходящи мета-тагове във вашата уеб страница. Те се виждат от търсачките и улесняват намирането й. От значение са заглавието, ключовите думи и текстовото съдържание на сайта. SEO оптимизирането се състои в оптималното конфигуриране на тези компоненти спрямо методите на търсене и типа на съответния сайт.

Вторият етап е регистриране на колкото се може повече места в Интернет. Това е дълъг и сложен процес, особено за хора, които нямат опит в областта. Страницата се регистрира в български и чуждестранни сайтове. Процесът се извършва ръчно и чрез специализиран софтуер. Работата по един сайт отнема от 5 до 10 дни в зависимост от екипа, който работи по него. За предпочитане е да имате брояч или хостинг модул, извеждащ подробна статистика на посещенията.

Съвременните търсещи машини като Google, анализираз на колко места в интернет се съдържа линк към даден сайт и по този критерий определят позицията му при търсене. Нашата цел е страница ви да бъде добавена в колкото се може повече сайтове, като това естествено ще увеличи вашия рейтинг. Поемаме отговорност да извършим всички тези действия. Целта е да получите най-доброто, за възможно най-кратък период от време.

Ние доставяме достъпни, бързи и надеждни SEO услуги на всички Вас, без значение от големината на вашият бизнес или местоположението му. Вариантите, които предлагаме са за предпочитане пред останалите методи за реклама (банери, текстови карета и др.), защото резултатът е траен и много по-евтин. Чрез този вид рекламата (SEO), се избира точно определена аудитория, за разлика от другите рекламни методи. За сравнение, средната кликаемост на един банер е само 1-2 процента.

Това са спомени от ранната версия на SEO услугите, който предлагаше Cloxy.com . Дори днес не звучат чак толкова смешно, като се има предвид, че този пакет за SEO оптимизация тогава струваше само 90 лева :) И колкото и смешно да звучи - имаше огромен ефект. До ден днешен получавам благодарствени писма от доволни клиент за SEO преди повече от 4 години.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *