Хамалски услуги от Хамали ТрансПренос

Здравейте!

Започвам с това, че ако имате нужда от хамали и хамалски услуги ние от "Хамали.НЕТ и ТрансПренос България" препоръчваме да не губите време рискувайки да попаднете на случайни хора, а направо да кликнете върху този линк: hamali.net, от който да отидете при най- добрата българска фирма за преместване Хамали.НЕТ.

хамали и преместване

Описването на всяка една вещ е важно при преместване

А ако имате излишно време и желаете да се запознаете с проекта на Хамали.НЕТ и ТрансПренос България може да продължите да четете нататък.

Преди доста години управителите на фирма Хамали.БГ проявихме здравия разум да закупим домейна Хамали.НЕТ (www.hamali.net). Домейнът Хамали.НЕТ е най-старият и с най-дълга история в сектора хамали и хамалски услуги. Това му качество го прави изключително обичан от Чичко Гугъл и имайки предвид огромния опит на Хамали.БГ в Интернет пространството, ние от Хамали.НЕТ имаме уверението на Хамали.БГ, че в съвсем кратко време сайтът Хамали.НЕТ ще е на водещо място в търсачката Гугъл.

Хамали.НЕТ всъщност си е съвсем хамалски сайт, защото той дефакто е първия сайт и домейн за хамалски услуги на фирма Хамали.БГ (тогава "Голиат"). По късно Хамали.НЕТ (www.hamali.net) беше изоставен в склада, но не и на глупаците за сметка на по-добрия домейн Хамали.БГ (www.hamali.bg).

Леко комично, но съвсем логично звучи прогнозата, че Хамали.НЕТ може до толкова да се засили в гугъл, че като едното нищо само след месец, два или три да стане първи в бранша "хамали", задминавайки дори сайта на Хамали.БГ.

За проекта "Хамали.НЕТ и ТрансПренос България" е отделена всъщност доста солидна сума и няма начин всичко да не стане точно така както сме го замислили.

Едновременно с тези действия ще тече и регистрацията на фирмата ни "ТрансПренос България". Може и да не точно България, а нещо друго- на приемер : "Хамали- ТрансПренос" ООД, още не сме решили- варианти много. По- важното е да се набива на очи ТрансПренос и хамали, което за нас е най важното.

За съжаление открихме, че дейността на една цяла плеада от фирмички за хамалски услуги минава през фирма "ТрансПренос" ООД. Надявам се, че "колегите" от "ТрансПренос ООД" няма да се сърдят, ако техни клиенти намират в бъдеще нас от "Хамали.НЕТ и ТрансПренос България", като много по добре поставени и представени.

Ще натиснем за думите "хамали", "транспренос" и "хамалски услуги".

В заключение чувството ни за грандиозен финансов успех на проекта Хамали.НЕТ и ТрансПренос България, едва ли е лъжовно. Чак ни е яд, че не се сетихме по от рано.

Поздрави от "Хамали.НЕТ и ТрансПренос България".

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *