Хамали.БГ – хамалски услуги

Това е официално представяне на дейността на Хамали.БГ (най-голямата фирма за хамалски услуги в България). Специализирани сме в извършването на хамалски услуги, преместване на мебели, преместване на дома, офис-оборудване и всякакъв вид товаро-разтоварни дейности.

хамали

Винаги се доверявайте на професионалисти при преместване на дома!

Хамали.БГ е на пазара от 1997 г. и извършва хамалски услуги, както в София, така и на територията на цялата страна. Екипът на Хамали.БГ е съставен от специалисти с дългогодишен опит в товаро-разтоварните дейности.

Предлагаме ви бързо и качествено обслужване на достъпни цени, като гарантираме, че вашите вещи, ще бъдат преместени максимално бързо и безопасно.

Възможно е да се обърнете към нас, както за комбинираното извършване на хамалски и транспортни услуги, така и само за една от двете дейности. Оценка за професионализма на служителите на Хамали.БГ и качеството на работата ни, са нашите дългогодишни партньори.

Водени от принципите за отговорност, професионализъм и коректно отношение, успяваме да спечелим доверието на все повече и повече клиенти, имащи необходимост от използването на хамали.

Можете да се обърнете към Хамали.БГ при необходимост от преместване на жилища, офиси, мебели и офис оборудване. Извършваме безпроблемно преместване на метални сейфове, без значение от размерът им, пренос на пиана и рояли, оборудване и всякакъв вид хамалски услуги.

Транспортирането на вашите вещи се извършва с технически - изправни и надеждни камиони "Mercedes". Хамали.БГ разполага с достатъчно машини в своя автопарк и благодарение на това, нашата фирма може да приема и значително по-мащабни поръчки.

Ние сме най-голямата и стара фирма за хамалски услуги в България. Марката ни се е наложила през годините и може да ни се доверите. Притежаваме и най-добрия възможен домейн за хамали: Hamali.BG. Ще се радваме да работим заедно!

С уважение: Станислав Тодоров /управител/

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *