Какво представляват rent a car услугите

Много хора не знаят, че има лесен и удобен начин за наем на автомобил. Те предпочитат да платят за такси, да използват колата на някой роднина или съсед. Истината е, че rent a car услугите днес са по-достъпни от всякога, като цени и условия по усвояване на превозните средства.

Винаги се случва, така че оставаме без кола, точно когато ни е най-необходима. Причините биха могли да са много и различни, тъй че няма да им отделяме специално внимание. В този момент се нуждаете от rent a car компания, която ще ви услужи с возило по ваш избор и според вашите критерии.

Големите фирми разполагат с всякакви марки и модели леки коли. Ако сте фен на VW, Mercedes, Renault, Peugeot или друг бранд веднага можете да го получите срещу съответната сума пари. Всичко зависи от това с какви финансови средства разполагате и за колко време, ще заемете автомобила.

Стандартната процедура включва издаване на протокол след направата на предварителен оглед, в който участвате вие и представител на дадената компания. В протокола влизат всички драскотини, деформации и прочие повреди, които притежава колата, която искате да вземете. Това се прави, с цел да не ви нарочат за първостепенен причинител на вече съществуващи аварии.

Плащането на колата се уточнява на момента или с предварителна заявка. Най-новите услуги са онлайн поръчка на МПС, като при този вариант предварителния оглед и протокола се съставят на място. Имате шанс и за трансфери на леки коли до почти всеки град, за да ви бъде лесно и удобно.

В заключение

В най-общия смисъл това представляват rent a car предложенията. Заради конкуренцията към днешна дата може да попаднете на много примамливи оферти и цени, за това винаги питайте за актуалните промоции. Фирмите можете да намерите в интернет или по летища, големи автогари или до хотелски вериги. На добър час и шофирайте внимателно.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *