Чуй любимото си радио по Интернет

Глобалната мрежа ни предоставя възможността да гледаме филми, да слушаме музика и да играем игри онлайн. По този начин ние не записваме нищо върху твърдият диск на нашия персонален компютър и пестим място за важните неща свързани с нашата работа. Днес редом със забавните видео клипове и филми можем да слушаме и нашето любимо радио директно от сайта, който сме избрали.

Онлайн радио

Съществуват стотици сайтове предлагащи списъци с онлайн радиа. Вие може да чуете вашето любимо радио, което върви на приемника вкъщи или в колата всеки ден. Всички най-добри Български станции в София, Пловдив, Русе, Видин и други градове са достъпни с един клик на мишката.

Ако обичате да слушате Радио Веселина, Сити, Дарик, Романтика или Христо Ботев то можете го направите и по интернет. Добрата новина е, че вие можете да слушате любимите си радиа навсякъде по света (стига да няма някакво специфично ограничение). Така, ако да речем, че сте на почивка в Египет може да пуснете на лаптопа си дори и хитовото пернишко радио Ултра.

Без никакъв спор слушането на online radio е модерно към днешна дата и се практикува както от млади така и от стари. Няма нищо по удобно от това да пуснеш любимата си станция докато разцъкваш във Фейсбук или скайп например.

За да чуете любимото си радио в интернет трябва да направите няколко неща. Ето и как да пуснете любимата си радиостанция още днес:

1 – Да имате компютър с интернет връзка (това смятаме, е повече от ясно).

2 – Да влезете в сайт предлагащ онлайн радиостанции.

3 – Да изтеглите програма за слушане на музика.

4 – Да кликнете върху любимата ви станция предложена в каталога на сайта.

Ако се вгледате в точка три ще забележите, че се изисква софтуер за да си пуснете онлайн радио. Не се плашете тъй като в повечето случаи, дори вграденият Media Player в Windows ще ви свърши работа. Повечето сайтове за слушане на радио по интернет предлагат да пуснете станцията директно от техен вграден плейър, което е допълнително улеснение за слушателите.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *