Посети концерта на Black Eyed Peas в Париж с радио City

Една от най-популярните ефирни и онлайн радиостанции в България продължава да раздава страхотни награди на слушателите си по случай десетата си годишнина на родния радио ефир.

След като от Радио Сити изпратиха по двама свои редовни слушатели на концертите на Ne-Yo в Лондон и Шакира в Белград, сега е ред на нови двама късметлии, които ще пътуват до столицата на любовта – Париж. Щастливците ще имат възможността да присъстват на концерт на групата продала най-много копия от албума си през 2011 година.

На 25 Юни Fergie и компания ще изнесат концерт на Stad de France който е част от европейското им турне Мassive Stadium Tour. Двамата късметлии ще се насладят на най-големите хитове на групата - “Pump it”, “My humps”, “Don’t phunk with my heart”, както и на песни от последният им албум.

Ако искате вие да сте един от спечелилите безплатна екскурзия + незабравимо прекарване на голям концерт трябва само да слушате постоянно радио City. В момента в който чуете песен на Black Eyed Peas трябва да попълните формата за участие в сайта на сити, където ще се наложи да въведете името на песента, името и фамилята ви, възрастта си, града от който сте и телефон за обратна връзка.

Щастливците ще бъдат изтеглени чрез жребии в присъствието на нотариус, а тези които нямат късмет този път не трябва да се отказват. Радио Сити ще изпрати по още двама свои фена на още седем концерта през тази година. Кои да са бъдат концертите също се определя от слушателите на радиото, така че ако искате да видите любимият си изпълнител на живо и знаете че му предстои концерт в Европа, не се отчайвайте, а се надявайте да ви изберат точно за концерта който искате да посетите.

И това не е всичко, освен че от радиото поемат изцяло разходите ви, ще получите и възможността да поканите един приятел, който да ви придружи. Неговите разноски също ще бъдат поети изцяло от радио Сити.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *