Перфектната рокля, според формата на тялото

Харесвате рокли с висока талия, с форма тип “балон” или дори мини, изборът е голям, но не всяка рокля пасва за Вашето тяло. Предлагаме Ви съвети, които ще ви помогнат да изберете най-добрата рокля за вас.

Голям бюст

Ако сте от дамите надарени с голям бюст несъмнено сте цел за мъжките погледи, но внимавайте защото с този тип тяло, е лесно да изглеждате пълна, затова се съсредоточете върху рокля с висока талия.

Изберете модел с широки и задължително удобни презрамки (това е ключа за дамите с по-голям бюст) и избягвайте тези без презрамки, или такива с презрамки тип "спагети", които не позволяват носенето на сутиен. Често е изкушаващо да се използват по-високи деколтета, изрязани покрай врата, но това просто служи да подчертае по-пълен бюст.

Дребна фигура

Перфектната рокля

Ако сте с дребна фигура, то пропорциите са ключов фактор, за да не се претрупа а подчертае линията на изкушителното Ви телосложение - сексапилните миньончета не престават да присъстват в мъжките фантазии и това не е напразно. Използвайте цвят и подходяща тъкан вместо да търсите обем.

Винаги добавяйте високи токчета, за да създадете визуално впечатление за издължена фигура.

Също така, трябва да се използва повече набиране около линията на бюста, а роклите които избирате трябва да добавят обем и илюзия за по-голям бюст.

Внимавайте с дължината на роклята - твърде дълга дреха, може да ви направи да изглеждате по-ниска. Забавните аксесоари помагат за добрия вид, но използвайте такива, които не са твърде големи.

Ябълковидна форма

Ако тялото Ви е с ябълковидната форма то безспорно ще изглеждате най-добре в рокли, които се плъзгат по тялото - облечете от този тип рокля и денят на мъжете около Вас ще стане още по-горещ. Ласкателното деколте и набирането около линията на бюста, отклоняват вниманието от по-широката средна част.

Високото деколте е най-добро при по-широка талия, като то прави тялото да изглежда издължено и стегнато, а и така се отклонява вниманието от естествената линия на талията. Тънката линия, леко докосваща тялото и изчистения модел не намалява визуално килограмите, но Ви прави да изглеждате по-висока.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *