Какво ни дават сайтовете за потребителско съдържание?

Най-обикновено ние наричаме сайтовете за потребителско съдържание, социални мрежи. Днес в България има куп интересни уеб портали, които да ни послужат за това да общуваме с приятели, да правим нови запознанства или да пускаме наши размисли, предложения или статии на дадена тема.

Разбира се сайт, който генерира потребителско съдържание може да бъде форум, блог или директория за статии. Най-хубаво е, ако откриете алтернатива, която да обединява всички възможни начини за публикуване и четене на потребителско съдържание. Такива социални мрежи съществуват и са достъпни за вас напълно безплатно. От потребителите се изисква една елементарна регистрация отнемаща не повече от 1 минута.

Друг вид уеб сайтове, в които можете да публикувате съдържание и текстови материали е добрата стара директория за статии. Според зависи от числото на нейния PR (Page Rank) вие можете да постнете статия с прикачен линк към вашия сайт, който ще бъде посетен от определен брой хора. Пейдж ранка (PR) помага за оптимизацията така, че е хубаво да публикувате в качествена директория за статии.

Има директории, които приемат статии само в строго определена тематика. В този случай, вие можете да публикувате съдържание по зададена тема например компютри, спорт, ремонт на хладилници или хамалски услуги. Естествено съществуват и директории, в които можете да пускате статии на всякакви теми без ограничение.

Важно е да знаете, че когато публикувате съдържание в директория за статии то трябва да бъде уникално, а не копирано от някой друг сайт. Освен това администраторите на подобен тип директории не харесват кратките текстове от сорта на 90/150 символа, защото те биха минали повече за коментари, отколкото за истински статии.

Когато пишете статии гледайте да помагате на хората със съвети, предложения и качествени продукти. Това ще ви гарантира одобрението на всяка една съществуваща директория. Както се казва пишете съдържание за хората, не за търсачките. Ще се радваме, ако сме ви помогнали, желаем ви приятен ден.

сподели ме

Едно мнение по „Какво ни дават сайтовете за потребителско съдържание?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *