Пет начина да изненадате любимата на Свети Валентин

Свети Валентин е католически празник, който днес придоби огромна популярност в цял свят. По познат като „Денят на влюбените” 14 Февруари се посреща както от католици, така и от християни и дори атеисти.
На този ден дамите очакват романтични жестове и любов от кавалерите, които от своя страна правят всичко по силите си, за да угодят на нежния пол. Празникът впечатлява със стотиците хиляди балони, червени сърца и надписи „I love you”, които можете да срещнете буквално навсякъде.

В статията ни ще предложим пет начина да изненадате любимата жена с оригинални и красиви подаръци за Свети Валентин. Вярваме, че благодарение на съветите ни ще успеете да спечелите сърцето на любимата за много години напред. А ето и какво предлагаме:

1. Изберете нестандартен подарък – ако всяка година купувате цветя и еротично бельо, то е дошло време за позитивна промяна. Едно колие с любовен надпис от сорта на „обичам те бебчо” е прекрасна идея за вас, но разбира се може да изберете друго решение.
2. Опаковайте подаръка – изборът на красива опаковка е задължителен. Ако не може да опаковате сами, то дайте тази задача на фирма за опаковъчни услуги, тъй като колоритната опаковка ще създаде настроение и щастие на интимните ни половинки.
3. Купете цветя –към основния подарък прибавете букет червени рози с любовна картичка, в която напишете кратко, но съдържателно стихче. Ако нямате поетични заложби може да изтеглите романтично пожелание от интернет.
4. Изненадайте любимата – не бързайте да дадете всички подаръци за Свети Валентин наведнъж. Оставете най-хубавото за накрая когато ще се отдадете на интимност и ласки.
5. Бъдете себе си – не играйте постановки, а бъдете този, който сте. Вашата любима ще оцени истинското у вас.

За финал ...

Това бяха нашите предложения относно изненади и подаръци за Свети Валентин. Надяваме се, че ще бъдем полезни със съветите ни и ви желаем весело изкарване на денят на влюбените."

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *