Спа почивка, вместо букет с цветя

Освен че предлагат уникално удоволствие и невероятно усещане за релаксация, спа процедурите могат да бъдат използвани, и по малко по-различен начин. Може да използваме спа хотелите и кратките ваканции, които може да си организираме, по начин, който да замести обикновените букети с цветя. За целта, от мъжка гледна точка, трябва да сме сгафили много, за да прибегнем до това тежко тайно оръжие, наречено спа процедури.

Спа хотел

Когато обикновените букети с цветя не помагат, когато милите думи и шоколадовите изделия не вършат работа, когато разговорите с половинката изглеждат, като началото на международен конфликт, тогава е време да извадите тежката артилерия.

Винаги може да разчитаме на картите и предложенията, които се предлагат за различни спа процедури, за да започнем началото на преговори.

Напоследък, споменаването на спа център в женско присъствие, може да бъде равносилно на организирано посещение във верига от магазини за обувки, така че винаги може да разчитаме на позитивното въздействие на спа процедурите, което могат да окажат върху сърдитата нежна половинка.

Само си помислете, излезли сте навън след пореден за деня скандал, или не може да говорите, защото тя се сърди на всичко, и изведнъж се появявате със спа брошури и хотелски карти за уикенда, за някой прекрасен спа хотел. Какъв ще е ефекта според Вас? Мисля, че ще е положителен.

Вярно, спа процедурите могат да минат за малко подло извинение, и да се приемат, като вид подкуп, но по-добре вие да я изпратите на спа процедури, отколкото да го направи някой друг. Защото любовта е война, а в тази война няма правила. Спа извинението се препоръчва само и единствено, като крайна мярка, защото води до пристрастяване.

Уважаеми, сгафили мъже, внимавайте, колко често водите жените си в спа хотели, защото най-силното ви оръжие може да се обърне срещу вас, и да започнат да се сърдят за щяло и нещяло, само с една цел - да посетят нови спа процедури. Извинението със спа процедури се препоръчва само, като крайна мярка, и в последен етап на отчаянието, защото може да превърнете половинките си в серийни спа посетителки.

Даже и да не сте сгафили, посещението на спа хотел, или място за почивка, на което може да намерите подобни процедури, не трябва да ви притеснява, защото винаги е добра идея да зарадваш любим човек, когато не очаква, и с нещо толкова приятно и релаксиращо, като всичките варианти на спа процедурите.

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *