За стикерите за стена

Стикерите за стена и декорация имат много различна употреба в нашия ежедневен живот. Те могат да бъдат използвани за декорация на стените в дома в много разновидности и цветове. Стикерите са изработени от PVC фолио, мат или гланц, и са устойчиви на миене и почистване.

Стени, мебели, тавани, огледала, врати и стъкла могат да се превърнат в идеално място за поставяне на стикери за декорация. Намират се много видове, които са готови за бърз и лесен монтаж, апликирани с транспортна хартия. Съществуват и комбинации от стикери, съчетани в една опаковка.

За разлика от старите методи за декорация – тапети или рисунки, които изискват доста умение и ресурси, стикерите за стени променят и допълват облика на цялото помещение за броени минути.

Самозалепващите стикери за стена съществуват в най-различни варианти и дизайни - флорални, геометрични, с хора и животни и разбира се най-иновативните – с цитати и надписи.

Стикерите за стена са подходящи за залепяне върху вътрешни и външни гладки повърхности - тапет, шпакловка, боя или латекс, както и всякакви гладки повърхности – стъкла, алуминий, огледала и т.н., но след отлепянето им не е възможен повторен монтаж. За да се залепят добре повърхността трябва да е добре почистена и без мазни петна или релефни места.

Хубавото на стикерите за стена е, че монтирането е лесно като детска игра, просто трябва да изберете повърхността, на която ще ги поставите. Може първо да маркирате мястото, ако не сте сигурни и след това пристъпете към монтирането. Поставени в стайно помещение трайността на стикерите за стени е неограничена.

Различни интериорни решения със стикери за стена можете да видите в блога на стикер.бг

А ето и предимствата на стикерите за стени и декорация:

  • Бърз и лесен монтаж
  • Стикерите не са скъпи
  • Когато поискатe можете да ги замените с други
  • Имат дълъг живот
  • Можете да избирате измежду стотици модели, цветове и големини

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *