7-те най-важни технологии от съвременната история

1. Електрическата крушка

Преминаване от вечните капещи свещи към електрически крушки. Това означава, че хората могат да работят през нощта, магазините да бъдат осветявани по-добре. Г-н Едисон и екип, изобретили електрическата крушка и направиха живота ни по-ясен.

Свещ

2. Телефонът

След като е нямало имейл и видео разговори, хората са срещнали новото лице на техниката - Телефона. Той привлякъл най-много внимание сред технологиите, затова се използва най-много.

3. Личният Автомобил

Без да знаят как тези автомобили ще повлияят на околната среда, правили живота на хората песен. Вече всеки може да се движи по собствена точка без никакви ограничения.

4. Камерата

Вече можем да запазим моментите от най-вълнуващите събития в живота ни. С нея можем да видим какво е станало със собственото си око.

5. Телевизията

Телевизора или така наречения заместител на радиото. Перфектния аксесоар за дневната, защото може да се гледат филми, новини, музика и и да се играят забавни игри.

6. Личен компютър

Компютърът е в състояние да направи милиони изчисления в минута. Използвал се не само за текстообработка но и за игри, музика и филми.

7. Интернет

Голям и само един. Това е Интернет - вече можете да разговаряте с всички хора в света, да наблюдавате видео камери на живо, общувате с любимите хора и четете полезна информация от дивана вкъщи.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *