Каква цветна зодия сте, според датата на раждане?

Вие сте Кала, ако сте родени на 2, 6, 9, 12, 16, 23, 26, 30

Великодушна и романтична натура. Това са най-отличителните черти на родените под цветната зодия Кала. Вие сте хора, които лесно прощавате на околните, не задържате дълго в себе си негативната енергия, която се събира през деня и като цяло сте се научили да я карате по-леко.

Кала

Доставяте удоволствие на хората покрай себе си с оптимизма си, дори в ситуации, които не предполагат това. Е, може и да си поплаквате насаме, за нещата, които не се получават както очаквате, но това е рядкост. Цветята, които обичате, са нежните и романтични кали, темпераментните фрезии и огнените гербери.

Съвет за вашата любов: Случвало ли ви се е да се влюбите от пръв поглед? Почти сигурно е, че това ви очаква.

Съвети за живота: Великодушието е прекрасно качество, но не винаги е много полезно. Не ви ли се струва, че понякога хората просто ви използват? Не го допускайте. Бъдете поне по-предпазливи, а дори и прагматични, мислете малко повече за себе си и своя интерес.

Вашата цветна фантазия: Вашата цветна фантазия е да подарите прекрасен букет от свежи пролетни цветя. А защо не помислите и за модерния начин на доставка на цветя на адрес?

Вие сте Роза, ако сте родени на 1, 5, 8, 13, 15, 19, 22, 29

Царствени натури. Ако вярвате в теорията за преражданията, то със сигурност в някой предишен живот сте били или царствена особа, или от антуража на някоя велика личност. Не ви ли се е случвало да ви се стори, че някои ситуации с вас или ваши приятели, са ви познати, сякаш вече са се случили? Не става дума за познатото на всеки дежавю, а просто за знания и опит, които притежавате като нещо вродено, получено като готов опит.

Роза

Кой е като вас? Много хора биха ви завидяли на умението да се ориентирате бързо в каквато и да било ситуация. Околните обичат да общуват с вас, защото им доставяте емоция, спокойствие и увереност. Цветята, които обичате, са лалетата, фрезиите и лилиумите.

Съвети за вашата любов: Научете се да доставяте повече емоция на близките си хора. Например – поръчайте им доставка на цветя по интернет, ще оценят жеста ви!

Съвети за живота: Всичко при вас сякаш се получава с лекота, но това понякога има своята цена. Не винаги нещата, които получаваме някак наготово, са добри за нас. Опитайте се да извлечете повече изводи от събитията, които ви се случват.

Вашата цветна фантазия: Ако сте дама – млад и симпатичен синеочко да ви достави букет от рози на входната врата. Ще го поканите ли да влезе? Ако сте мъж – Да направите поръчка за доставка на букет на любимата, като влезете в ролята на куриера.

Вие сте Лилиум, ако сте родени на 3, 7, 10, 14, 17, 20, 24, 27, 31

Чувствени и верни. За вас за важни принципите. Няма значение какви точно, стига да не се отклоняват от общоприетата норма за добро и лошо. Това ви позволява в света на качествата и квалификациите, в който живеем, да се ориентирате максимално бързо и прецизно. Във вашия личен свят няма място за хаос.

Лилиум

Това в никакъв случай не означава, че сте сковани от скука. Напротив – чувствеността и темперамента са типични за вас. Страдате, когато някой ви нарани или обиди ваш приятел и винаги се притичвате на помощ, ако някой близък е в беда. Дори сте готови на жертвоготовност.

Обичате да си доставяте малки удоволствия, но също така да радвате и хората, на които държите, с мили жестове. Например – бихте им купили малък подарък, или бихте се възползвали от доставка на цветя, за да ги зарадвате с прекрасен букет от лилиуми, гербери и лалета. Цветята, които обичате, са розите, калите, теменужките и лилиума.

Съвети за вашата любов: При вас любовта донякъде минава и през стомаха, затова се забавлявате като доставяте кулинарни удоволствия на половинката. Може би не е зле да разучите и техниките на някакъв екзотичен масаж – емоцията, която доставя докосването, е несравнима.

Съвети за живота: Опитайте се да владеете по-добре чувствата си. Много често, заради честолюбието си, позволявате да ви нараняват. Не приемайте всичко емоционално, все пак светът, в който живеем, не е черно-бял.

Вашата цветна фантазия: Да заварите половинката в легло, обсипано с розови листенца. Доставете си това взаимно удоволствие.

Вие сте Хризантема, ако сте родени на 4, 11, 18, 21, 25, 28

Хризантемите са проницателни и енергични. Случвало ли ви се е да спечелите от лотарията или тотото? Ако са били само тройки или пък малки печалби, много е възможно джакпотът да ви дебне зад ъгъла. Наистина, имате завидна интуиция.

Хризантема

Вие сте като своеобразен детектор на лъжата, много е трудно да ви преметнат. Тези, които са се опитвали да го направят, вече съжаляват, защото вие знаете как да отмъщавате за засегнатата чест. Но пък не сте лишени от емоция, разбира се.

Понякога търсите нестандартен начин, за да покажете чувствата си, понеже се притеснявате да не бъдете отхвърлени. Затова дори сте склонни да поръчате доставка на цветя по интернет за любимия или любимата, като се криете наблизо, за да видите реакцията, когато си получи цветята. Харесвате много розите, лилиума, маргарити, гербери и хризантеми.

Съвети за вашата любов: Обличайте се по-цветно. Нали знаете, по облеклото посрещат. Затова, дори и да не харесвате цветните дрехи, поне изберете подходящ аксесоар, който да подчертава вашия индивидуализъм.

Съвети за живота: Влечението към хазарта е нещо, което сякаш ви е вродено. Въпреки, че имате изострен инстинкт за правилното, не се предоверявайте на усещанията си, понякога могат да ви заблудят. Доставяйте по-често малки радости на близките си.

Вашата цветна фантазия: Прекрасно място, което е до море – това може да е дори и остров, пълен с палми и екзотични цветя.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *