Пепел от Рози – сюжет

В тази история, която е адаптация по романа на Bedat Turkali, ще научите драматичната история на едно красиво и наивно младо момиче. Също така, тази история се опитва да отговори, дали двама души - двама врагове заради греховете и грешките на другите - могат да се научат да се обичат помежду си в брак, само на хартия. Дали Мустафа ще се върне при Fatmagul и ще научи ли истината ? Ще забравят ли миналото? Гледайте невероятната история на Fatmagul и Керим в хитовия турски сериал Пепел от Рози.

Fatmagul (Берен Саат) е красиво и наивно момиче, което живее в Чешме (туристическо място в Западна Турция). Заради смъртта на родителите си, тя живее с брат си. Тя планира да се ожени рибаря Мустафа (Firat Челик) през лятото. Тя го обича и иска да се ожени възможно най-скоро, с цел преодоляване на емоционалната болка.

Една незабравима трагедия преобръща живота на Fatmagul толкова радикално, че тя никога няма да може да се върне към предишния си начин на живот. Един ден, тя е изнасилена от четирима души, Керим (Енгин Akyurek), Vural (Bugra Gulsoy), Ердоган (Каан Tasaner), и Селим (Енгин Йозтюрк). Трима от тях са синове на влиятелни, заможни фамилии.С цел да се засенчат греховете на изнасилвачите и да ги предпазят, родителите им убеждават един от младежите да се ожени за младото момиче. Fatmagul е принудена да замълчи и да се ожени за Керим,един от изнасилвачите си. Целия живот на Fatmagul се променя след тази трагедия, но лошото никога не свършва!

След тази трагедия, годеникът и Мустафа не иска да бъде с нея и се отказва от обещанието си за брак.Сега, Fatmagul е сама и няма друг избор, освен да се ожени за Керим. Въпреки, че не е отговорен за изнасилването, Керим се упреква за това че не е успял да спре приятелите си и да защити Fatmagul. Тя не иска нищо повече от това да забрави за кошмарното минало и да живее до края на живота си спокойно и в мир със света. Керим и Fatmagul се женят и заминават за Истамбул. За младото момиче Керим си остава един от виновниците за житейската и трагедия и все още е неин враг. Докато тя се опитва да започне нов живот в големия град, историята става все по-сложна, когато бившият и годеник Мустафа ги следва в Истанбул?

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *