Бихте ли вложили пари в състезанието?

Това е много философски въпрос. От една страна, ако успееш да спечелиш без пари, значи наистина си добър. Но за това се изисква да направиш нещо уникално и интересно. Аз не виждам какво може да му е уникалното на един сайт за Avtorentacar, също така е трудно да се пише интересно по темата.

Нека не забравяме, че това не са реални условия за едно SEO. Изобщо не са. Че кой в днешно време оптимизира по думи, да не говорим за една единствена дума. Това е огромно ограничение. Има изход обаче - поне може да се завърти човек около темата "коли под наем".

Аз поне за сега не смятам да влагам пари. Този сайт за мен е една опитна площадка. Печеля връзки от колегите, тоест трупам някакъв ранг и авторитет. От друга страна съм почти задължен да пише простотии, което означава, че мога да си слагам връзки към къртачи, чистачи и от каквито там имам нужда.

От това по-хубаво - здраве му кажи! Благодаря на организаторите и спонсорите, че правят всичко това възможно! От време на време някой трябва да ни събужда. Обменяйте връзки хора, особено хора, наричащи се SEO :) Накрая заедно ще победим :)

share button

8 мнения по „Бихте ли вложили пари в състезанието?

 1. Тъкмо днес поразсъждавах над тази тема. Според мен, ако имаш намерение да вземеш, първо трябва да дадеш.

 2. Ти си по-бърз от бота на Google :) Още не съм публикувал темата и вече имам коментар :) Как успяваш да си навсякъде :)

  Естествено, че за да получиш, трябва да дадеш. Но според мен не е задължително да дадеш пари. Има и други неща за разменяне :)

  Но ако играеш сериозно, със спортна злоба… трябва да се инвестира.

 3. Според мен си заслужава всяка инвестиция от която може да спечелиш :)
  Ако имаш реални шансове за победа – последния месец си в топ 10, според мен си заслужава да се инвестират 200-300 лева в линкове за този един месец :)

 4. Ще инвестирам определена сума за събмит в директории и линкове, ама месец преди края на състезанието ;)

 5. @Manol – Кажи ми с кой сайт участваш, за да ти сложа една връзка с ранг нула от този сайт :)

 6. Връзките от директории не само се одобряват бавно, но после търсачката ги намира бавно. Трябва да минат минимум 3 месеца, за да ти се отчете връзката. И пак ще е много бързо.

  Поради ниския ранг, подобен събмит ще е ефективен, само ако за anchor текст на връзката се използва думата „Avtorentacar“ и нищо друго. Но кой ще одобри такава връзка?

 7. @Manol
  Ако смяташ да правиш събмит по директории, по-добре го направи сега, а не накрая, аз след един събмит преди 4-5 месеца още получавам писма, че са ме приели/отхвърлили :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *