Кецовете – Универсални, Удобни и Ултра модерни

Намирането на удобни обувки, които освен това да си подхождат с повечето дрехи в дамския гардероб, не е лесна задача. Но в същото време, не е и чак толкова трудна. Защо ли? Нужни са правилните кецове. Да, кецовете са подходящи за абсолютно всеки тоалет, за всеки повод и осигуряват нужното удобство.

Някои от основните видове кецове

Дамски кецове за спортен аутфит

Както казахме, кецовете си отиват на практика с всичко. Спортната им визия ги прави чудесен избор за съчетаване със спортно долнище, къси панталонки, дънки, тениски и т.н. Особено актуалните бели кецове си пасват с всичко, което повечето дами носят в своето ежедневие.

Златка Димитрова с бели кецове Галдини

Дамски кецове за женствено излъчване

Но освен това, кецовете си подхождат и с типично женските дрехи – поли и рокли. Естествено, тук не говорим за строго елегантните модели, за които са нужни обувки на висок ток, а за тези, ежедневните роклички, с които дамите се чувстват едновременно уверени и много женствени. Кецовете придават на цялостната визия доза бунт, доза изненада и това много се харесва на дамите.

Високи дамски кецове

Този модел се отличава с това, че обхваща и зоната на глезена. Подходящи и за по-хладните дни, тези кецове предлагат много комфорт и практичност. Комбинират се лесно с дънки, спортно-елегантни панталони и къси панталонки.

Дамски кецове с висока подметка

Страхотен избор за по-ниските дами, които търсят начин за визуално издължаване на силуета. Идеални са за всеки тип дрехи.
И след като разгледахме набързо кое с какво е добре да се носи, ще преминем и към някои полезни съвети относно кецовете.

Бели кецове Galdini

Покупката

Дамски кецове се предлагат практически навсякъде. Но е важно точно какво търсите и дали ще го намерите на съответното място. Ако не сте от любителките на обикалянето с часове по магазините, най-лесният начин това да стане, е чрез купуването на кецове online. Във виртуалните магазини имате свободата да разглеждате колкото искате, да се уверите, че това е точният размер и да поръчате лесно с няколко клика. Без разкарване, без умора, без тълпите хора.

Грижа за кецовете

Колкото и красиви да са кецовете, след известно носене те се цапат и блясъкът им намалява. Ето защо е добре да се полагат поне минимални грижи за тяхната визия и състояние, особено за бели кецове.

Най-лесният начин е да се използва специалната програма за обувки на пералнята машина. Но ако няма такава или пък се притеснявате да не ги съсипете, винаги може да се погрижите за тях и на ръка.

Препоръчваме да използвате специален препарат за пране на ръка или пък за почистване на текстилни обувки и да използвате предпазни домакински ръкавици.
Нужен ви е леген с топла вода и подходяща четка със средно мек косъм. Свалете предварително връзките и не пропускайте да изперете и тях. Изчеткайте на сухо текстила, а после – накиснете, изтъркайте и изплакнете под течаща вода.

При белите кецове има сериозен риск, след изсушаване кецовете да останат с лек жълтеникав оттенък или пък на петна. Това се случва независимо от марката и цената на обувките. За да се справите с този проблем, препоръчваме да опитате, след изплакване да натъпчете хавлиена или микрофибърна кърпа отвътре и да притискате с друга такава отвън, докато водата попие хубаво. След това оставете да изсъхнат на сянка. Занимавката е доста голяма, но след като са подсушени до известна степен, рискът от пожълтяване намалява.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *