Как да изберете мебели за вашия дом?

Разнообразието от мебели със сигурност е голямо, но също така и обявените цени на мебели, също така са изключително разнообразни. Единствената разлика от дълги времена и сега при обзавеждането с мебели се състои в това, че до преди двадесетина години производителите и търговците на мебели, бяха много малко и в магазините се предлагаха едни и същи и еднообразни мебели за дома.

Как да изберем мебелите за нашия дом

За сравнение в наши дни, даваме следния пример: Всички знаем, че при избор на спалня е изключително важно да изберете също така специална рамка, която да е гъвкава и здрава. Само подматрачните рамки от Brava.bg (водещ магазин за матраци в България)* са над 64 модела, 10 различни марки. Това е показателно за разнообразието и възможностите на пазара.

Хората от дълги години обзавеждат дома си съобразявайки се с собствените си лични изисквания или според модните тенденции. Тази тенденция се запазва и до днес при избор на мебели за хол или за спалня. Затова, ако трябва да изхвърлите износените си холни мебели или пък трябва да влезете в нов апартамент, е желателно да заделите време и да разгледате както офертите на холни гарнитури, мебели за спалня, кухня и детска, така и да направите сравнение на каква цена се продават тези мебели.

Обзавеждането на една къща е от голямо значение, за да ни е добре и приятно в него. Какъв вид има даден апартамент без присъствието на мебели? Само голо пространство и нищо повече. Добро решение е да изберете от международно признати производители на мебели, тъй като при тях има голямо разнообразие, високо качество и вече са доста достъпни.

Другото важно преимущество е факта, че предлаганите от тях цени на мебели не са така високи в сравнение с мебелите по поръчка, което в дни на криза като днешните, е от много голяма полза за бюджета ви. В значителна част от магазините за продажба на мебели, от скоро е традиция да се дава и обзавеждане на промоционални цени.

Днес е нужно само да сърфирате в Интернет пространството и да разглеждате сайтовете за обзавеждане за дома или да погледнете в страниците на онлайн магазините, които предлагат обзавеждане на апартамента и ще стигнете до заключението, че предложенията, публикувани в тези сайтове, могат да задоволят дори и най-изискания вкус.

За онези от вас, които предпочитат да разгледат и пробват, това са адресите на магазини Brava в София и страната:

 • кв. Студентски град, ул. „Професор Александър Фол“ 2, 1700 София;
 • кв. Хиподрума, ул. „Найден Геров“ 6, 1612 София;
 • кв. Люлин 6, ул. „Джавахарлал Неру“ 29, 1324 София;
 • бул. „Цар Симеон Велики“ 157, 6009 Стара Загора;
 • ул. „Иван Михайлов“ 58 Г, 2700 Благоевград;
 • ул. „Екзарх Йосиф I“ 32, 3702 Видин;
 • бул. „Демокрация“ 128, 8001 Бургас;
 • ж.к. Меден Рудник, бл. 381, 8011 Бургас;
 • Складова база, ул. Одрин 116, Бургас;
 • ул. „Александър Стамболийски“ 8, Айтос;
 • ул. Цар Симеон 68, 8217 Ахелой;
 • ул. „Свети Власий 2, 8256 Свети Влас

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *