Време е за почивка в планината

Дойде времето за заслужената ви почивка, а какво по-хубаво от това да я изкарате в планината. Въздухът, дърветата, тревата и цветята са само малка част от нещата, които ще ви харесат в планинската ваканция. Вие решавате дали ще отседнете в някоя хижа или ще наемете собствена вила с всички екстри. По-важното, е да получите прилив на енергия, за да посрещнете новите предизвикателства на живота.

В случай, че търсите романтика и красота, то отидете във „Вила Сали“, комплекс, който се намира в курорт „Трещеник“ в Рила планина. Рилската природа, риболовът и ресторантите са на високо равнище, така че не чакайте повече и опаковайте багажа си. Резервациите се правят предварително, тъй като има много желаещи да изкарат своят незабравим отпуск в балкана.

Наемът на вила е едно разумно решение за всяко семейство или приятелска компания. Къщите са снабдени с по 6 легла, телевизор, печка, хладилник, баня и камина, защото се държи на това посетителите да имат всичко необходимо за нормално изкарана ваканция. Нещо повече, когато отидете в комплекса „Вила Сали“ вие ще получите възможността да се насладите на безброй развлечения, така че да не скучаете нито минута.

Планинският риболов на пъстърва е едно от най-често срещаните забавления за туристите. Заплаща се сумата от 2 лева на пръчка, като отделно от това се таксува улова, но пък за сметка на това вие дълго време ще помните как сте хвърляли въдица в планината. Друга екстра е чудесният ресторант предлагащ богато меню от български гозби. Заведението е оборудвано с камина, прекрасна музика и всичко, което ще превърне престоя ви в един хубав спомен.

Цените на вилите са повече от достъпни, тъй че не хранете каквито и да е притеснения за сумата, която ще трябва да платите. За едно легло се плаща 15 лева, което не е никак скъпо предвид благините, които клиента получава. Не забравяйте, че в съседство има и много други вили, което значи, че може да се запознаете с нови хора и да завържете трайни контакти.

Рила планина е известна с курорта „Трещеник“, понеже именно там кипи живот и се създава една прекрасна атмосфера. Избрахме това място за вас, тъй като то носи истинския планински дух изпълнен с множество положителни емоции.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *