Картички от Bubole4ka.com

Случайно някога да ви се е случвало да търсите сайт в който имате възможност да изпращате развлекателни картички на ваши приятели. Може би да. Но знаете ли как най-лесно да откриете уеб сайт в който има голям избор от картички и в същото време да е лесен и приятен за използване. Най-вероятно ще отворите Google и ще зададете ключова дума картички.

картички

Ще останете много изумени, че уеб сайтовете, в които можете да изпращате поздравителни картички са наистина множко. Дори и да кликнете на втора, на трета или на четвърта страница - постоянно ще ви се появяват резултати с адски много сайтове. Как обаче всъщност да изберем най-добрият уеб сайт за картички?

Обърнете внимание само на резултатите от първата страница. Отворете първите 4-5 резултата, хвърлете бърз поглед на всеки един от тях.

В тази статия ще разгледаме един от уеб сайтовете за пускане на забавни картички, а именно сайта www.bubole4ka.com. Какво си мислите първосигнално? Че може би името на сайта е любопитно, нали? Прави сте, това е първото нещо, с което сайта привлича - забавно име, именно като за уеб сайт за картички.

Следващото нещо, което ще ви направи впечатление е, че уеб сайта си има Фейсбук страница което име е Най-големият сайт за картички. Същевременно, много малка част от конкуренцията на www.bubole4ka.com си имат Фейсбук фен страница. Като имате предвид, че годината е 2011 е почти немислимо който и да е уеб сайт да няма фен страница или най-малкото група в най-голямата социалка.

Администраторите от www.bubole4ka.com много често общуват с нашите почитатели, винаги поздравяваме хората по повод именни дни, национални или религиозни празници. Също така информираме своите почитатели, когато добавяме нови картички или цели нови категории. По този начин фенове ни се информират, че сайта ни е жив, и някой е зад него.

Как тогава www.bubole4ka.com се справя с мощната  конкуренция и е винаги на първата страница при търсенето по дума “картички”?

Погледнато реално зад сайта се намира човек, практикуващ оптимизация на сайтове за Google. Повече информация за него ще откриете като посетите личния му SEO блог.

Направили сме една малка мрежа от сателитни уеб сайтове в които мислим и пишем постове на тематика картички и всичко което е релевантно с картичките. Едно от най-добрите ни попадения е сайт с домейн на кирилица (картички.eu), притежаваме и още няколко сходни такива, които няма да бъдат споменати в тази статия.

За финал на този пост сме длъжни да се извиним за досадните реклами по сайта, но разбира се и ние би трябвало да се финансираме от някъде, нали?

Без повод или с повод - www.bubole4ka.com ви очаква. Елате при нас, харесайте си картичка и изненадайте близък приятел.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *