10-те най-лесни начина да ядосаш хората около теб

Това да ядосаш хората около теб е сложна работа. Не искаш да го правиш директно, понеже имаш шанс да отнесеш шамарите. Трябва да го правиш леко, без да се издаваш, че се стараеш. Ето 10 бързи и лесни начина как да го направиш:

Начини да лесно ядосаш хората

1. Прави се на идиот. Каквото и да ти говорят, не го разбирай. Но не като изостанал, ами просто като леко бавен човек, който просто не успява да вникне в това което се иска от него. И да се налага всяко нещо да му се обяснява. Особено ефективен начин, когато се налага това да се случва дистанционно – чрез телефон, скайп или нещо друго.

2. Постоянно говори за другия човек и някакви негови проблеми, давайки съвети как да се справи с тях и какво би направил ти. В крайна сметка на човека ще му писне да му се бъркаш и ще ти тегли една...

3. Не спирай да се лигавиш, дори да става дума за нещо сериозно. Обясни че си в някакво лигаво настроение.

4. Не спирай да говориш. По каквато и да е била тема - ходи при хората и говори. Колкото и да си гениален оратор, в крайна сметка на хората им писва да те слушат.

5. Редовно прекъсвай хората около теб, докато те говорят - и разказвай твоето мнение по въпроса. Колкото по-странична е историята толкова по-дразнещо е.

6. Изпращай редовно смешни имейли на служебните пощи на хората - всяка една снимка от фишки, например. Също така редовно препращай верижни имейли и от онези неща, които ти казват – напишете 7 цвята, хвърлете ги по пода, метнете се след тях и този върху който ви падне лявата ключица ще е вашият нов кариес. И ги кани да ти подаряват крави във фермата ти.

7. Постоянно се оплаквай от всичко. Има момента на симпатия, момент на съжаление, момент на непукизъм и след това започва откровено дразнене.

8. Постоянно ползвай някоя досадна дума. Когато бях в 8 клас, много популярно беше "колко да". Знаеш... знаеш, колко да знаеш – нагледен пример. Може да го смениш с други такива.

9. Имай мнение по всяка тема. Нека то бъде конкретно и колкото се може по-далеч от темата. Абе, чухте ли за сомалийски пирати... - прекъсваш и започваш - Тези дни много ме притеснява климата по света - не е постоянен - нито е топло, нито е студено, какво се случва. Имам една теория...

10. Не спирай да се хвалиш - вчера бях на плуване - хората около мен се опитваха да плацикат, но бяха много зле. Аз съм тренирал плуване де, и затова. За малко да запиша и професионално, не се отказах – там всичко беше за парите, а аз бях просто за спорта.

Бонус:

11. Постоянно си прави шеги с хората - крий им дистанционното за телевизора, мишката или им дърпай кабелчето от монитора. Сипвай им Танг в бирата. Налепи столовете им с жълти листчета. Насочи си всичкият СПАМ към тяхната поща.

12. По цял ден слушай най-дебилната песен, усилена високо. Колкото по-дебилна, толкова по-добре. От икебана дървесата ги боли, например. Надуй колонките. Следи кога някой ще те напсува и ще ти каже да намалиш.

13. Спазвай всички суеверия и народни обичаи. Ако има и религиозни неща, които са просто странни, спазвай и тях. Колкото повече, толкова по-добре. Оправдай се с това, че си духовен човек и тези неща са важни за теб.

14. Никога не се признавай за виновен - обвини съдията, хората около теб, времето, Фандъкова, Бате Бойко и кой ли не, но не се признавай за в грешка. Никога! Колкото по-страстна е твоята защита, на висок глас и колкото по-сложна е конспирацията, толкова по-добре.

Ако следваш успешно тези съвети, в най-скоро време ще останеш без приятели, което е и твоята основна цел.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *