LED крушки AR 111 и икономия на електроенергия

На пазара се предлагат всякакви видове лампи, които обещават икономия на електроенергия. Разбира се, не всички възможности са добри за ползвателите и техните конкретни претенции. Ако например изберете LED крушки AR 111, то вие ще получите до 50% спестяване на електричеството спрямо метал-халогенните лампи например или подобните на тях.

Този вид крушки са без IR и ултравиолетови лъчи, което обуславя по-малкото отделяне на топлина. Имате възможността да използвате различни цветове, а самият продукт не привлича насекомите. За по-претенциозните клиенти ще кажем, че LED крушки AR 111 не съдържат вредни емисии и това ги прави желани от все повече хора към днешна дата.

Въпросните крушки имат издръжливост над 20 000 хил. часа живот и това е един от основните им приоритети. Те не треперят и гарантират отлична светлина, на която ще се радвате дълго време. Излъчваната светлина е предимно бяла, а вие избирате между топъл, неутрален или чисто бял цвят. В шоурумовете можете да видите разликата между предложените варианти.

Обикновено тези лампи се продават с две години гаранционен срок и заместват 60W стандартни крушки. Могат да се монтират лесно на стената и тавана, стига да имате такова желание. Наподобяват комерсиалните лунички, но се предлагат и в други видове, за да можете да ги интегрирате във всяко помещение.

Консумацията на енергия е 15W, 780lm, ъгълът на осветеност е 20°. Все повече собственици на заведения залагат именно на LED крушки AR 111, заради икономичния им модел. Потребителите усещат спестения ток едва след няколко месеца, но и това е добра новина за тях откъдето и да го погледнем.

В обобщение

Светодиодното осветление навлиза все по-сериозно в домовете и работните ни места. Отбелязваме този факт, като напълно нормален, защото старите продукти даваха големи разходи и беше време да се сложи край на това. Големите търговски вериги днес дават промоция за LED крушите, както и оригиналните интернет магазини, които можете да видите в мрежата.

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *