Уроци по английски език и сугестопедия

Много хора не знаят за съществуването на метода сугестопедия, който се прилага при уроци по английски или други чужди езици. Интересен факт е, че зад този тип система за образование стои българският учен Георги Лозанов. Сугестопедичното обучение включва техники от психологията и педагогиката, тя цели да изкара максималния умствен потенциал на хората и тяхното желание да усвоят учебния материал.

Ако сте достатъчно активни в сугестопедичните уроци по английски език, ще се поздравите с добри резултати в най-кратък срок. Школи като "Renaissance" споделят, че можете да получите перфектна подготовка по език само за 25 дни, което е наистина чудесно.

Разбира се, има и още много училища предлагащи специализирано обучение, като повечето от тях можете да откриете посредством интернет търсачките или обяви в пресата. С напредъка на годините все по-често, ще се споменава името на покойния проф. д-р Лозанов и неговото откритие.

В случай, че не ви е провървяло със стандартните курсове по чужди езици, потърсете алтернатива в сугестопедията. Няма да съжалявате за избора си, защото тази система е доказала доброто си действие през годините.

Естествено не забравяйте, че за да успеете, е нужен упорит труд и пълно себеотдаване. Вложете сърце и душа в учебния материал и скоро, ще говорите избрания от вас чужд език. Именно това е основната идея на метода, да изкара най-доброто от курсистите по пътя към успеха.

Прочетете повече относно таксите за записване на уроци в сайта http://www.suggestopedia-center.com, който принадлежи на сугестопедичен център „Ренесанс“, намиращ се в град София. Там ще научите и още любопитни факти, за системата, по която се работи, цените на уроците, възможностите на преподавателите и други интересни неща.

Заключителни думи

Не пропускайте шанса си да усвоите чужди езици, по един приятен и спокоен начин носещ името сугестопедия. Аз избрах този вид уроци по английски и останах доволен от придобитите знания, желая на всички успех в образованието.

бутони към социални мрежи

Едно мнение по „Уроци по английски език и сугестопедия

  1. Пазете се от тези измамници ! Сугестопедичен център „Ренесанс“ е лъжа и измама, кражба посред бял ден ! Уж организират курсове, прибират капаро от 200 лв., след това курс не се организира, но капарото не се връща . Вече 4 месеца преследвам управителя Петков за връщане на капаро, но без никакъв резултат. Във фейсбук страницата им една г-жа е написала, че на курс, проведен през м. март не са дали никакви таблети и не са издали обещани сертификати . А цената на курса е 500 лв. !!!! Пазете се , хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *