Детска градина Bright

Детска градина "BRIGHT" — център за здравословна грижа и развитие (Bright Child Care & Development Centre).

Методи на Валдорфска педагогика и методиката на Мария Монтесори.

Здравословен детски център за грижа и развитие – детска градина, ясли и кът, в който се прилагат комплексни грижи за цялостното развитие на вашите деца: правилно хранене, възпитание, образование и грижа за здравето.

Програмите ни са предвидени за максимална заетост на вашето дете през целия ден – от сутрин до следобед, където са на сигурно място и в сигурни ръце. Екипът на Bright Care се съобразява изцяло с препоръките и пожелания на родителите.

Материална база

За малките ни прятели – вашите и нашите деца – избрахме една от най-добрите сгради в София. Изчистен дизайн, просторни големи помещения с френски прозорци, с много светлина, което дава много свобода. За ремонт и обзавеждане са използвани безвредни бои и материали. Красив, просторен и озеленен двор с безопасна детска площадка и съоръжения, където децата могат да освободят неизчерпаемата си енергия.

Допълнителни умения и предимства:

  • Един от приоритетите ни е индивидуалния подход към всяко едно дете за да открием и задоволим персоналните му нужди.
  • Целият ден на вашето дете протича на английски език, отделно се провеждат специални занимания по български език с опция за въвеждане на трети език спрямо предпочитания на родителите и, евентуално, самото дете.
  • Педагозите ни са англоговорящи специалисти с втори чужд език, което дава уникална възможност на детето ви да развие езиковия си потенциал.
  • Уроци по музика дават предпоставка за развитие на артистични възможности на децата, учат ги да възприемат живота си весело и с песен.
  • Основата на обучението в наша детска градина е подходът „Реджо Емилия” както и други успешни български педагогически модели.
  • По желание се предлага квалифициран медицински преглед, след което, в зависимост от резултатите и нуждите, се съставя програма за хранене и занимания. Децата са в началото на живота си и са най-уязвими в тази възраст – точно в този момент ние сме насреща и полагаме постоянни всекидневни грижи за здравето им.
  • Bright Care е член на програма „Здравословен Живот” (www.zdravosloven.com), - екип специалисти в здравословния начин на живот и био-супермаркет. За клиенти на Био-супермаркет се предлага отстъпка от такса-запитване в детската ни градина. И обратно – клиенти на Bright Care ползват отстъпка при покупка в био-супермаркета.

Детски център за развитие Bright Care

Адрес: ул. Голяма могила 109А, кв. Бояна, гр. София

телефон: 0888 55 89 97

Уеб-сайт: http://bright-care.net/

За фенове и повече информация в здравословния начин на живот – Здравословен Живот фейсбук страничка.

бутони за споделяне