Озеленяване и градина от Gradinari.bg

Ловеч, Плевен, Троян, Априлци, Тетевен, Велико Търново, Габрово, Севлиево, София

Привет от мен Венцислав Маринов и моя партньор Христина Петрова - агрономи по образование и специалисти по озеленяване и градина. Подготвяме изграждането на най-добрият малък сайт за професионално озеленяване и градина в българското уеб пространство с домейн Gradinari.bg.

Пример за градина, озеленена от Градинари.БГ

Пример за градина, озеленена от Градинари.БГ

По проекта "малък сайт за озеленяване и градина" работим в екип с приятелите ни от Hamali.BG, с които току що приключихме успешно голям проект за озеленяване и обзавеждане на японска градина в къщата на виден български адвокат.

Идеята е сайтът ни за озеленяване и градина да е нашата визитна картичка и да помага на хората желаещи услугата озеленяване и градина да ни намират по най-лесния и достъпен начин - Интернет.

Фирмата ни за озеленяване и градина "Професинални Градинари" е базирана в гр. Ловеч, откъдето често се командироваме и извършваме услуги по озеленяване и градина в и около градовете - Плевен, Троян, Априлци, Тетевен, Велико Търново, Габрово, Севлиево, София и други.

Оставям ви и очаквайте нашия сайт за озеленяване и градина, а до тогава ако се нуждаете от нас заповядайте в нашето подобие на сайт за озеленяване и градина Gradinari.bg.

Поздрави: Венцислав Маринов
/Вашият специалист по озеленяване и градина/

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *