Как да спасите връзката си от скуката

Ако не сте щастливи от своя интимен живот, може би е момента да вземете някое романтично решение или използвайте някои от тези десет препоръки.

Излизане
Специалистите съветват се поне веднъж месечно да излезете с вашия партньор на някое специално място, например ново кафе или ресторант,на вашето любимо място за излети или да се пошляете при животните в зоопарка. Това не трябва задължително да струва много, но трябва да сте с партньора си. Такива разходки ще направят чудеса във вашата връзка.

Любовни съобщения
Напишете "Обичам те" на лист хартия и остави бележката на хладилника, без какъвто и да било повод. Хубаво е, когато ви напомнят, че ви обичат, дори и в обикновени дни.

Нови пози
Разпалете вашия секс живот - купете вълнуващи книги, изпробвайте Кама Сутра техники. Никога не премълчавайте за това, което биха искали да изпробвате в леглото, запознайте човека до себе си с вашите мисли и какво би ви било интересно. Мълчанието в този случай - не е злато.Сексът трябва да е удоволствие за двамата ,а не задължение.

Ново хоби
Започнете заедно някое ново хоби - променете градината, започнете да готвите,да танцувате или карайте заедно велосипед ... Всяка съвместна дейност е добре дошла.

Албум
Забравете за снимките на вашия компютър, и направи истински старомоден албум с вашия партньор. Заедно изберете снимките, които бихте искали да стоят в него и да ви напомнят за хубавите моменти.

Пътувайте
Всеки уикенд или когато ви се открие възможност,излезте извън града. Посетете роднини на село или приятелите ... И най-кратката почивка ще подейства положително .Доста по-добре от четене на списание вкъщи или гледане на футболен мач.

Вечеря
Сгответе вечеря за приятелите и тези, които са ви скъпи. Съвместното общуване в приятна атмосфера винаги е добра идея.

Излизайте по-често
Посетете местата, които винаги сте искали да видите, важно е да експриментирате и да откривате нови неща. Не можете да сбъркате, всеки опит е ново изживяване.

Забравете за лошите навици
Ако пушите, откажете се от пушенето още днес! Премахнете лошите навици от живота, и станете по-добър приятел. Погрижете се за тялото и за духа си и не забравяйте да се смеете.

Най-добрата година в живота
Няма значение, че не е началото на годината или независимо дали сте женен или не, нека тази 2011 г. е вашата най-добра година. Живейте и мислете така, всяка сутрин ставайки от леглото с положителна нагласа. Всеки ден се опитайте да научавате нещо ново за другите, за себе си и винаги бъдете с околните мили и добри,защото след това отношението ще ви се върне.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.