Безплатни обяви за имоти

На всеки потребител в интернет поне веднъж му се е налагало да търси или да публикува безплатни обяви. В глобалната мрежа има много възможности за публикуването им.

В повечето уеб сайтове за да пуснеш каквато и да е обява, трябва първо да се регистрираш, което допълва възможността на по-късен етап да редактирате публикацията си или да я изтриете напълно. Освен това, ако искате вашата обява да излиза на първа страница във въпросния сайт, то естествено ще трябва да се заплати определена сума за това удоволствие.

Това най-често става с изпращането на СМС, но този СМС в зависимост за колко време да бъде ВИП публикацията си струва в повечето случаи доста скъпичко. За съжаление на този етап на нещата  не можем да говорим за 100% безплатен сайт за обяви, тъкмо обратното, за платени такива.

Разбира се, ако не ни се дават излишни пари може да си публикуваме в колкото си сайта искаме. Точно това им е хубавото на този вид реклама, че не струва нищо - само усилието да предложим това, което смятаме да продадем.

Има много различни видове по-скоро категории на безплатните обяви. Като започнем от предлагане на какви ли не услуги, продажба на разни неща - например жилища, коли, апартаменти, дрехи и много други, покупка пак на всевъзможни работи. Но сега ще обърнем малко внимание на това какви могат да са обявите за имоти.

Няма чак толкова много варианти, но все пак. Те могат да бъдат като цяло за покупка, за продажба или за отдаване под наем. Няма значение каква ще бъде обявата, от какво естество, важното е да се знае, че много от тези за имоти са спонсорирани т.е. се публикуват от агенции, които пък от своя страна както ни е известно взимат доста добра комисионна.

Затова когато търсите обяви от този тип е изключително важно да съблюдавате за телефонните номера и за имейл адреса, дали са на собственик или на някоя агенция.

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *