FColor обяви цени на домейни от 14.95 лв.

Хостинг компания FColor обяви, че вече дава възможност на клиентите си да регистрират COM, NET, ORG, EU, BIZ, INFO, WS и US домейни за 14.95 лв. на година. Това е най-ниската редовна цена за най-популярните уеб адреси на българския пазар. Тя включва всички административни такси за регистрация на домейните.

домейни

FColor.bg обяви цена от 14.95 лв. на година за регистрация на COM, NET, ORG, EU, BIZ, INFO, WS и US домейни. Според доставчика това е най-ниската постоянна цена на основните уеб адреси. Тя е и най-ниската цена на европейските .EU имена на родния пазар.

Хостинг компанията съобщи, че новите по-добри условия за уеб имената са станали възможни благодарение на новата изцяло напълно автоматизирана система за регистрация на домейни в реално време, която компанията пусна в експлоатация. В момента цените за регистрация на изброените по-горе домейни са средно с 3 лв. по-ниски при FColor.bg отколкото при другите български доставчици.

Доставчикът дава възможност на всеки от клиентите си да използва услугата "Скрити контакти", с която може да запази конфиденциалност личните си данни и те да не излизат при проверка в WhoIs регистрите. Тя струва само 1 лв. на година.

FColor предоставя още "Безплатен паркинг" услуга, с която клиентите на компанията паркират домейна си безплатно на специална страница и получават пари за всяка продажба, която клиента регистрира през нея. Доставчикът предлага още безплатна регистрация на домейн сървъри (DNS) и дава удобен интерфейс за управлението им от pZone, новият център за обслужване на клиенти на компанията.

Компанията пусна pZone в експлоатация в началото на месец май. Част от него е новата програма на компанията наречена "Лоялен клиент". С нея клиентите на FColor.bg печелят точки, които могат да използват, за да намаляват месечната си сметка или да закупуват продукти и услуги.

Новият център за обслужване на клиенти (pZone) e персонална сметка до която клиентите на компанията достигат с потребителско име и парола. Според FColor.bg в нея всеки да организира добре продуктите и услугите, които използва. Те са организирани в меню наречено "Моите продукти и услуги". В него има няколко категории "Всички", "Сървъри", "VPS", "Хостинг планове", "Домейни" и "Уебсайт". От всяка потребителят влиза в самостоятелен екран, в който вижда и управлява плановете, които използва.

В pZone клиентите на хостинг доставчика виждат и операторът на смяна, който ги обслужва. Служителите на FColor се виждат със снимка, възраст, позиция. Вижда се и оценката, която клиентите на компанията са дали на всеки оператор, както и личния му коефициент - "средно време за отговор". Той показва за колко време въпросният оператор отговаря за вашите запитвания.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *