Хостинг и партньорска програма от FColor

Здравей г-н. Васил Тошков,

Казвам се Данаил и съм от уеб хостинг компания FColor. Попаднах на твоя блог за SEO докато сърфирах и реших да ти пиша. Причината е че до края на тази седмица стартираме affiliate програмата си за хостинг и бих желал да те поканя да се включиш в нея.

Уеб хостинг и affiliate програма от FColor

Уеб хостинг и affiliate програма от FColor

Това, което прави нашата програма по-различна от други подобни, е че предлагаме комисионна за всеки уникален посетител и за всяка продажба направена през сайта ти. Малко повече информация може да намериш на блога ни. Надявам се да проявиш интерес и да се свържеш с мен за да ти пратя повече информация.

При регистрация в програмата получавате уникално ID и потребител и парола за достъп до акаунт със статистика и рекламни материали. Рекламите са както банери така и текстови линкове, като вие избирате кой и къде да разположите на сайта си.

Няма проблем да поставяте връзки на повече от един сайтове. Единственото условие е да ни изпратите сайтовете предварително за одобрение. Тематиката на сайта и неговото съдържание са важни за нас. Не бихме желали рекламни материали на FColor да се появяват на сайтове с ирелевантно съдържание.

За нас е важно сайтовете да са с техническа насоченост или обърнати към Интернет бизнеса. Всеки сайт, в областите: Интернет реклама, SEO, Програмиране, Уеб маркетинг, Хостинг, Уеб дизайн и изобщо webmaster проекти, може да се включи в партньорската програма на FColor.

Възползвах се от доброто предложение на FColor и като бонус получих безплатен блог хостинг. Крайно време беше някоя българска хостинг компания да пусне такава програма. Нямам опит с хостинг услугите на FColor, но скоро ще придобия. Май само тях не съм пробвал от хостингите в България до сега.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *