Съвети от свалячи при съблазняване на жени

Смятам да се възползвам от поканата ти да изпращам статии и др. Имам някой и друг съвет към мъжките посетители на сайта. Съветите ми се отнасят до момчетата, които са открили момичето с което им е добре и на което държат. Още информация по темата за съблазняване на жени, може да прочетете и в най-големия български сайт и блог за свалячи.

Предполагам на всеки се е случвало да се опитва да намери верните думи за да започне някакъв важен разговор, но не на всеки се отдава това. Момчета, ако момичето на което държите иска да сподели нещо с вас, ако имате представа, дори и малка, за това което я притеснява, не я поливайте със студен душ още при първия намек за проблема.

свалячи и свалки

Мечтата на повечето мъже е да са велики свалячи

Независимо от какво естество е и независимо от това дали темата не ви е от най любимите. Не винаги намираме верните думи с които да започнем разговора и понякога дори увертюрата с която започваме е адски неправилна [извинявам се от името на всички жени, които не умеят да предизвикат вниманието ви]. Ако често и по различен начин се опитваме да поговорим с вас за проблема си помогнете ни, моля.

Когато избягвате по всякакъв начин обсъждането на "болната" тема, момичето на което държите, ще се запита дали наистина държите на нея или просто сте с нея защото така трябва или защото за момента ви изнася да сте с нея.

И още един съвет: Не си мислете, че ако някога засегнете съзнателно или несъзнателно жената до вас, като й направите скъп подарък всичко ще бъде забравено на момента. Номера минава само при жените, които са с вас заради подаръците. Всеки може да прави скъпи подаръци (ако му е по джоба, разбира се), но някакво бижу или скъпо палто не означава "ти си жената на моя живот", а по скоро би се изтълкувало като "виж колко неща правя за теб, а ти ми се сърдиш".

Не е ли по добре ако искате да й кажете колко много значи за вас да й го кажете, а не да измъквате от някой сайт или книга заучена фраза, а когато ви казва "Обичам те" да отговаряте "знам" или "и аз също". Това звучи фалшиво. Ако не чувствате същото по добре си замълчете, не оставяйте партньорката ви да си прави илюзии за чувствата ви. Жестоко е когато рухнат. Боли.

Между другото, мъжете нямат ли нужда да споделят чувствата и болките си с човека до себе си? Не ми се вярва единственото което искате е да имате всяка жена на света, не че има нещо лошо в това да вярваш във себе си, но може накрая да се окажеш сам независимо, че всяка вечер си с различна красавица.

споделяне в социални мрежи

Едно мнение по „Съвети от свалячи при съблазняване на жени

  1. Ако жената е с тебе заради подаръците, то и поведението и ще е подобно. Вие имате бизнес връзка а не съжителство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *