Женско списание – статии за жени, прически и още интересни новини

Какво се чете в едно женско списание? Какво се пише в едно женско списание? Всяка сутрин, докато си пия кафето седя на компютъра и вместо да чета новини, чета женско списание. Това ми дава преимуществото да знам всичко за най-новите модни тенденции, да гледам ревюта, да знам какви обувки трябва да си купя за зима 2011 или за лято 2011.

Да знам дали е по-добре да си направя къса прическа за пролет 2011 или не. Да знам какво да посъветвам приятелките си, когато ме попитат какво би им стояло добре за коледното парти, какъв цвят отива на кожата им, как да изберат фон дьо тен. Каква е най-новата спирала. Всичко това разбирам от женско списание. Чета си, допивам си кафето.

И най-хубавото е, че никога не се чудя какво да си облека, когато изляза, защото докато прочета някоя статия за новите модни тенденции и са ми хрумнали поне пет идеи за тоалети. Когато отида на маникюр не се чудя какви декорации да си направя, ами направо отивам със снимка от това женско списание и ми правят това, което съм си харесала.

Знам как да сложа шала си като няколко различни аксесоара и винаги да изглеждам добре. Радвам се, че това женско списание ми дава информацията, от която се нуждая, без да си губя излишно времето в обстойни статии, освен това мога да видя всичко в прекрасна галерия снимки.

Изобщо, мога да кажа, че да чета женско списание не е нито глупаво, нито загуба на време. Всичко, което ме интересува е на едно място.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *