Бойлери Tesy

Българската марка Tesy дава гаранция за високо качество на промишлени и битови системи за отопление и оборудване за автономно снабдяване с топла вода.

На компанията Tesy електрическите бойлери могат да гарантират пълна безопасност, която се дължи на напредничави производствени технологии – използват един от най-добрите отоплителни технология в Европа.

Високото качеството на продуктите на Tesy, изисква голямо внимание на написаните характеристики, особено на бойлерите, които имат по-голям набор от функции от останалите уреди на Tesy.

Отличното качество на заварките, предоставят изключително надеждна защита от промени в налягането на бойлера. Емайлираното покритие във вътрешността на бойлера, го предпазва от корозия и натрупване на котлен камък.

Ако искате да си купите едно добро оборудване - изберете бойлери или котли на Tesy. Това е компания която е специализирана в производството на бойлери и котли, за домашни и производствени цели.

Техните бойлери са подходящи както за големи помещения, така и за малки жилища. Гаранционното обслужване е в цялата страна.

Проточни бойлери

Tesy предлага различни разновидности бойлери. Една от тези разновидности за така наречените проточни бойлери. Характерното при тях, е че  бойлера не заема място, той може да има изтънчен дизайн, който да подпомага за интериора ви.

С тези бойлери няма да се нуждаете от допълнително място. Една друга тяхна функция е че могат да ви осигурят много по-голямо количество топла вода защото са практически неизчерпаеми.

Това се дължи на факта че те не събират в себе си топла вода, а тя се нагрява още докато преминава през топлообменника на бойлера.

Те консумират висока мощност от порядъка на 6kW, които ви гарантират топлата вода. Също така притежават и термостат с който може лесно да се настройват градусите на водата.

Обемисти бойлери  и котли

Tesy предлага промишлени котли и бойлери за домакинства с различен капацитет, способни да осигурят топла вода, от малки градски апартаменти до големи предприятия.

С нагревателните инсталации, можете лесно да реши проблема с липсата на топла вода в дома или офиса. Тези бойлери притежават разнообразие от функции, които служат за повишаване на ефективността.

За всеки е известно че бойлерите са едни от най-големите консуматори на електроенергия в нашето домакинство. Целта на бойлери Tesy е да намали тези загуби до минимум.

Това се  постига с използването на комбинирани функции – термоизолационна пяна, автоматично включване на бойлера за достигане на избраната температура, използване не електронен контрол за следене на температурата.

Електронния контрол на бойлери Tesy им позволява да се включат в най-подходящия момент, без да е необходимо излишно включване и естествено допълнителна електроенергия.

Бойлери със серпентина

Има и трети вид бойлери на Tesy – бойлери с  комбинирани топлообенници. Те разполагат с допълнителен елемент който се нарича серпентина.

С него може да се включи бойлера към патронно и допълнително да се поддържа температурата на водата. Тяхната консумация на мощност е минимална, защото парното поддържа температурата на водата и то постоянно, по всяко едно време.

Защо Tesy?

Компанията Tesy е надежден помощник в изграждането на всички видове отоплителни водни съоръжения. От нея вие винаги можете да откриете бойлер, който да отговаря на вашите нужди.

Резултата от бързото развитие на Tesy е че за 20 години се превръща във водещ лидер в производството на бойлери в България и предлага своите стоки на повече от 30 страни в Европа.

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *