Автоматични гаражни и дворни врати – създайте си ежедневен комфорт

Здравейте,

аз пък искам тук да ви запозная с удобството на автоматичните гаражни или дворни врати. Много от нас може би не се сещат или не се замислят за този лукс, който вече е достъпен и на Българския пазар. Факт е, че в по-развитите страни, хората отдавна се наслаждават на подобен комфорт.

"Автоматика Делис" ЕООД е основана с цел да предоставя на своите клиенти качествена консултация, услуги и продукти в това направление. След много години опит в сферата на автоматиката и в частност автоматичните гаражни, дворни, портални и индустриални врати, ние се спряхме на един основен производител. Познат в цяла Европа и в цял свят, Хьорман вече 75 години е лидер в производството на врати и автоматики за тях.

Най-популярните техни продукти са автоматичните секционни гаражни врати, които са термоизолирани и могат да са с най-различна визия, както и различни дървесни декори.

Друг много силен техен продукт е гаражната врата Berry (тип летящо крило), която ви дава възможност евтино и бързо да освежите своя гараж.

Входните врати за къщи на Хьорман имат невероятни качества. Те са термоизолирани, устойчиви на атмосферни условия, с подсилена защита срещу взлом и с още много предимства. Освен това могат да бъдат със същите мотиви, цвят или декор както гаражната врата. Така получавате една съвършена и завършена визия на вашия дом.

Дворните и портални задвижвания на Хьорман са иновативни, сигурни и много устойчиви. А удобството с едно дистанционно да управлявате своята дворна и гаражна врата е незаменимо.

Другото направление, в което Хьорман заема лидерски позиции са вратите за производствени помещения и административни сгради. Там се включват индустриалните секционни и ролетни врати, мултифункционалните и пожароустойчиви врати, произведени и сертифицирани според европейските изисквания и норми за безопасност, изпитани в независим институт в Германия.

Гамата на Хьорман е богата и няма да мога да изброя всики продукти, които предлагаме, но бих ви поканила да посетите сайта на "Автоматика Делис" ЕООД : www.delice-bg.com , където нашите консултанти са винаги на линия за всякакви въпроси.

Пожелавам много хубваи емоции и успехи на читателите.

"Автоматика Делис" ЕООД

гр. Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 87

моб.тел.0888794633

e-mail: office@delice-bg.com

www.delice-bg.com

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *