Какво представлява СПА хотелът

В последните години много модерни станаха СПА хотелите и почивките. Те са известни и под името Уелнес хотели.
СПА хотелите е необходимо да имат собствен СПА център, в който гостите да могат да се възползват от всякакви терапии, СПА процедури, програми и услуги.

Разбира се един реномиран СПА хотел трябва да може да предложи на своите гости добра храна, развлечения, максимален енергиен заряд и всякакви културни забавления. За да можем да разграничим напълно Уелнес от СПА хотелите, трябва да допълним, че СПА хотелът трябва да има квалифициран персонал, който да предлага редица козметични процедури, сауна, вани, аромотерапия, фитнес и басейн на своите гости. Дейността на този тип хотели е съсредоточена предимно към процедурите за красота и здраве на посетителите.

СПА хотели можете да намерите в повечето от курортните дестинации, особено в селищата с изобилие на минерални извори. Заради всичките екстри, които предлага един СПА хотел, цените за престой в него са значително по-високи от останалите.

Тъй като целта е релакс и почивка на гостите, СПА хотелите предлагат луксозна обстановка и услуги. Редно е и качеството на услугите да е толкова качествено, колкото са и цените. Не се предоверявайте на гръмките реклами, а попитайте приятели, които вече са посещавали определен хотел или прочетете отзивите на други гости за впечатленията им за СПА услугите.

Не е оправдано да плащате големи суми за нискокачествени услуги. Гаранция за доброто обслужване и качеството на услугите в един СПА хотел е и наличието на авторитетни отличия.

СПА хотелите посрещат своите гости през цялата година. Те не се оплакват от сезонност и местата в тях са почти на 100% заети. За да мижете да се възползвате от подобна СПА почивка, ще трябва да я планирате и да направите резервация по-навреме. Напълно сигурно е, че в последния момент ще е цяло чудо да намерите свободни места и то в добра стая.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *