Манастирски ливади

Манастирски ливади е сред най-новите и модерни софийски квартали. Въпреки предвижданията за изграждане на вилна зона на мястото, което той заема днес, квартала се превърнал в еталон за престиж и статут на своите обитатели.

Квартал Манастирски ливади е сред най-предпочитаните за живеене квартали в София, благодарение на отличното си местоположение, което дава възможност на жителите на квартала да достигнат до планината Витоша за 15 минути, а също за толкова да се озоват в центъра на София.

Съчетанието на уютна и тиха атмосфера, чист въздух от планината и новите сгради гарантират приятен и удобен живот за вас и вашето семейство. Макар в квартала все още да няма много обществени и публични сгради, такива вече се строят, а благодарение на близостта си с „Борово”, „Гоце  Делчев” и „Бъкстон” избралите да се сдобият с на апартамент в Манастирски ливади могат да се възползват от учрежденията в тези софийски квартали.

В близост до квартал Манастирски ливади, който е част от район Витоша заедно с кварталите - Симеоново, Драгалевци, Бояна, Павлово, Бъкстон, Княжево, а също така и селата Мърчаево и Владая се намират няколко детски градини, спортна зала, поликлиника, болница – МБАЛ „София”, Националния исторически музей, както и редица ресторанти, детски парти клубове и кафенета.

Квартал Манастирски ливади е най-предпочитания от младите семейства квартал на София, но сериозно внимание му отдават и частните инвеститори, които очакват след доизграждане на неговата инфраструктура (през 2012 година) и цялостната му газификация, предлаганите апартаменти в Манастирски ливади да повишат значително своята цена. Още повече растеж на цените в Манастирски ливади се очаква и след излизането на страната от икономическата криза, в която се намираме в момента.

В близост до квартал Манастирски ливади има поликлиника, спортна зала, три реномирани училища, три детски градини, Националния Исторически музей. В момента в квартал Манастирски ливади се строи и най-новата сграда на BTV. В близост ще откриете и лифта за ски пистите, както и тихата и приятна атмосфера и чистия въздух, които квартала гарантира на своите обитатели.

Благодарение на забавената пътна инфраструктура заради изграждането на газопроводи, канализация и оптични трасета за интернет се очаква квартал Манастирски ливади да има едни от най-хубавите улици в София. Кметът на община София – госпожа Йорданка Фандъкова поясни, че инфраструктурата се бави заради изгражданите по програма ИСПА пет канализационни колектора, който ще обезпечат канализационната система на целия квартал. До момента в Манастирски ливади има над 1000 домакинства с централна газификация, като от СофияГаз предвиждат да газифицират целия квартал във възможно най-кратки срокове.

Ако сте заинтересовани от продажба на апартаменти в Манастирски ливади, то това е един страхотен избор за вас и вашето семейство. Нов квартал, нов дом, нов живот.

Ако след като сте закупили своя апартамент в Манастирски ливади все пак се нуждаете от довършителен ремонт, за да придобие той визията, която желаете то можете да се обърнете към фирма за окачени тавани от гипсокартон в Манастирски ливади или към фирма за боядисване в Манастирски ливади, за да се сдобиете с дома на своите мечти.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *