Модни тенденции за жени с пищни форми за 2014/15 година

В съвременната мода за по-пълни жени на първо място водещите дизайнери поставят така наречените рокли от тип "макси"; нищо друго не може така перфектно да подсили силуетът и уникалната женска форма. Хубаво е от дамите да се избягват обемните бродерии и масивни части; те са непрепоръчителни при жените с излишни килограми.

Важното и интересното за тях е простата кройка и женствените отмерени линии.
Много дрехи online е възможно да откриете в популярния напоследък Интернет магазин "Яки дрехи", които са според всички нови модни тенденции, а размери има както са по-слаби жени и мъже, така и за по-пълни.

Рокли тип „лале“ подсилват линията на женските бедра. Такива модели визуално изглеждат добре, съставени от материи в черно-бяла щампа и асиметрични рисунки. Асиметричната кройка като цяло не сдава своите места и 2014/15 година. Асиметрично ушитите блузи и туники ще паснат идеално на всяка по-пълничка дама.

Естествено не бива да забравяме и пола и рокля „футляр“.

Те са практични и удобни, съвместими и оригинални. Съчетават се с различни атрибути и детайли и в такава рокля без проблеми можете да отидете на парти или пък на разходка в парка. Това наистина е една незаменима вещ за гардероб ви!

Този сезон водещи дизайнери препоръчват: рокля в класически А силует и широки балонни поли.

Must-have този сезон е красива трапецовидна пола. Неизмерно красиви изглеждат тези поли, съставени от кожа. Комбинират се с някакво удължено яке и/или тънък колан, подхождащ на полата.

Не е за препоръчване закупуването на модерните в момента поли от кадифе, тъй като с тях ще прибавите визуално още не малко килограми към своята визия. Оставете настрани кадифето за слабите жени и привлечете вниманието и взора към себе с трико, коприна или някои други леки тъкани. Заложете на дрехи от матови тъкани, например с ярки дълбоки оттенъци. Модни ще са и пастелни цветове, като светло синьо, лилаво, розово и кафе.

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *