Непрофесионалното къртене

Свърши ли зимата, идва време за поредния домашен ремонт, началото често е започва с къртене. Често се кърти фаянс, за да се поставят нови плочки, понякога се кърти бетон за да се вдигнат или преместят стени, често се кърти под-порозоречно пространство за да се усвои тераса и т.н. Не-рядко къртенето се подценява и домашния майстор се захваща с тази дейност. В някой случаи това се случва, но се губи много време, налага се да се закупят специални инструменти, увреждат се съседни повърхности, стените се напрашават силно, а не-рядко се стига и до неприятни контузии.

Накрая следва изхвърляне на десетки чували строителни отпадъци, които тайно се оставят късно през нощта до варела за смет, докато съседите спят. Как ще рефлектира това на чистотата не ни бърка. Всеки казва, че именно неговите отпадъци няма как да пречат чак толкова. Малко тънък момент, в който би следвало да помислим. А регулираното изхвърляне на строителни отпадъци на практика не е нито сложно, нито скъпо. Точно затова са предвидени специализирани сметища.

За да спестим всички угризения, съвсем не са нужни грандиозни усилия. Напълно достатъчно ще е да намерим специализирана фирма за Кърти чисти извозва. Безусловно това спестява ценно време, дава чувствително по-добри резултати и не вреди на чистотата на околна среда.

Други предимства на професионалистите в сферата Кърти чисти извозва са, че имат опитни къртачи и подходящо оборудване, което им позволява да свият цените, да работят много бързо, да няма грешки, да не се нараняват и да не оставят след себе си второто пришествие. Отпадъците се изхвърлят регламентирано, не пречим на екологията. Не си купуваме инструменти, не хващаме мазоли, не се нагълтваме с куп пепел за нула време, не късаме проводниците на ел. инсталацията докато къртим мазилката, не прекарваме малкото си почивни дни на обекта и най-накрая не хабим семейният автомобил за тежкотоварни превози. Освен това, пазарът на фирмите за къртене е силно конкурентен, както в столицата така и в страната, а това неминуемо води до повишаване на качеството и намаляване на цените.

В случай че продължавате да твърдите че е по-разумно да впуснете в смело къртене - да ви е здрав гърба!

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *