Почивка в Гърция

Когато става въпрос за почивка, имате цели два варианта, между които да избирате – планирана и непланирана почивка. И двата са прекрасни, затова редувайте ги, използвайте ги и въобще... не се преработвайте.

Имате нужда да излезете за малко извън България? Отидете на почивка в Гърция. Тя е наблизо. Няма да си ви нужни много пари. Дори ако не държите да сте в някои от най-известните гръцки курорти, а в някое закътано село, където да се наслаждавате на водата, слънцето, усамотението и вкусната храна, може да ви излезе по-евтино от почивка в България.

Непланираната почивка в Гърция е напълно възможна. Събуждате се в събота сутрин и просто решавате, че ви се шофира. Обаждате се на няколко приятеля и отпрашвате към границата. Ще стигнете бързо. Пътищата са хубави. Можете да останете в Солун за една вечер. Ще разгледате културните и исторически забележителности.

Ще се разходите по крайбрежната алея и ще хапнете миди в някое малко ресторантче. Ще изпратите залеза с чаша узо в ръка и ще го посрещнете със страхотно фрапе. След това, в зависимост от времето, с което разполагате, можете да продължите разходката си из Гърция или за вечеря да сте се прибрали у дома.

Колкото и кратко да е било вашето бягство, със сигурност ви се е отразило добре и ще се чувствате отморени и освежени, когато отидете на работа. Планирана почивка в Гърция може да си организирате сами или с помощта на туристическа агенция.

Ако изберете първия вариант, но нямате кола, сигурно ще ви е полезно да знаете, че ако си купите билет за влака до Солун например двадесет дни предварително, получавате отстъпка от цената. Можете да я ползвате заедно с отстъпката за група. Не сте група, а само трима човека? Идеално! Точно това е минимумът хора, за които важи отстъпката. Пътуването е около 5 часа. Почти толкова, колкото да стигнете до родното Черноморие.

Точно в момента туристическите агенции ви предлагат да планирате почивката си в Гърция с тяхна помощ и да се възползвате от страхотните условия, които ви предлагат. Ние ви съветваме същото. Сега е достатъчно рано, за да можете да изберете най-добрата за вас оферта за почивка на максимално изгодна цена. Побързайте.

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *