Изберете професионален фотограф за сватбата си

Едно от най-важните събития за двама влюбени е тяхната сватба. Тя трябва да бъде грандиозен празник на любовта. Не бива една сватба да бъде пренебрегвана, като събитие и да и се отделя много малко внимание, както правят някой хора. С жена ми никога не сме разбирали „традицията” да се ожениш едва ли не тихомълком, както да речем правят във Вегас или репликите „малка сватба, в тесен семеен кръг”. Извинете но за нас това са си глупости. Нашето виждане и разбиране за организиране на сватбата е, че тя трябва да е голяма и да има засилени приготовления около нея. Не бива да се пренебрегва наистина. Двамата с моята любима организирахме наистина пищно парти, когато решихме да сключим брак.

Подготовката бе на ниво, погрижихме се за всичко, от цветята през покривките и приборите та до сватбения фотограф. Някой ще каже, че в днешните времена на криза не трябва да се хвърлят излишни пари за тържества, но според нас човек трябва да се ожени един път в живота и това е от малкото поводи, в които си заслужава да изхарчи малко повече пари. А и ако си направиш правилно сметката, може и да се случи така, че да не изхарчиш купища пари, както казват някой за ядене пиене и то за една вечер. Например намерихме много добра фирма, която се занимава с организирането на сватби и не взимат никак скъпо. Сватбения фотограф също се оказа изключителен професионалист, а в противовес на мнението, че за качествен сватбен фотограф трябват много пари, нашия излезе изключително изгодно. А ефекта бе поразяващ. Според нас половината от организацията по една сватба е намирането на добър и професионален фотограф за сватби.

Ние успяхме да намерим такъв. Все пак всеки иска да има хубави фотографии от празненството си, да може да ги покаже на поколенията, а емоцията от едно такова събиране е задължително да се запази и запечата на фотоапарата. Освен, че всичко по сватбата и тържеството мина точно както го бяхме планирали, снимките бяха вълшебни. Самият фотограф поиска да направи малко по-нестандартни кадри с нас – младоженците. Затова освен класическата семейна фотография и кадри на фона на ресторанта и църквата, ние направихме и фото сесия на фона на града. Това стана благодарение на факта, че сватбения фотограф бе от София и бе запознат с тънкостите на града, затова пожела да ни снима на Витоша. Получи се магично, на фона на града, в мистичната гора. Определено си заслужаваше търсенето и намирането на качествен сватбен фотограф и съветвам всеки, който е решил да се жени да намери такъв човек. Той ще направи спомените ви от събитието златни.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *