Съвети от хамали преди преместване на дома

Хамали за преместване на дома

Преместването на дома или офиса никога не е лесна задача, но пък за сметка на това е възможно да бъде успешно. С малко планиране няколко месеца предварително, преместването може да се превърне в по-лесно и по-приятно преживяване.

Ясно е, че тези, които преживяват стресирано деня на преместване, просто са оставили всичко за последния момент. Колкото по-рано започнете да организирате нещата, толкова по-добре.

След като изберете фирма за хамали (препоръчваме Hamali.BG) и определите точно нещата с хамалите, първата ви задача е да се оттървете от нежеланите вещи. Започнете процеса на почистване, като отделите нежеланите вещи и определете кои ще изхвърлите, продадете или подарите.

Ако смятате да дарите вещите си, най-добре е да ги опаковате в кашони и след това да ги подарите на семейството, което се нуждае от тях или на благотворителната организация.

Опаковането на вашите неща трябва да бъде следващото в списъка ви. Когато опаковате нещата предварително ще избегнете стреса. Ще имате също и достатъчно време да надпишете кашоните.

След като сте готови с опаковането, подредете кашоните до изхода на жилището, така че хамалите да могат да имат свободен и бърз достъп в деня на преместването. Не забравяйте да почистите, стаите доколкото е възможно и да изхвърлите боклука в деня на преместването.

С подкрепата на:
Хамали.БГ
бул. Евлоги Георгиев 47, 1142 София, България
02 9631233, 0888 2345 19

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *