Часовници Casio – правилният избор

Часовниците Касио (Casio) са синоним на качество и надеждност, уникален стил и голямо разнообразие. Едва ли има вкус,  който Касио да не са се погрижили да задоволят.

Но огромният избор от модели може да доведе и до това, че избора на часовник да стане труден. Затова ние ще се опитаме накратко и сбито да ви опишем разликите и приликите на различните модели часовници Касио, а вие ще си направите своя избор сами.

Ако сте човек със спортна натура, изследовател, катерач или просто човек с авантюристична натура, то тогава вашия модел часовник от каталога на Casio е само един, това е G-Shock. Този модел часовници се отличава с изключителна здравина и надеждност. Той е създаден именно за авантюристи.

Този часовник няма да ви изостави в трудни ситуации или екстремен момент, той няма да ви изостави дори и под водата – защото е  водоустойчив. Освен това, този модел притежава и много екстри, без които вашата копнееща за авантюри душа, не би могла да оцелее в дивата природа.

Разбира се, дамите също не са пренебрегнати от Casio, специално за тях е серията часовници Baby-G. Тази дамска серия, се отличава от G-Shock по по – нежните черти на дизайна. Много от тези часовници са с крещящи модерни цветове, като електриково зелено, ярко червени и други. Това в общи линии са разликите между мъжката и дамската серия, но иначе като здравина и надеждност нямат разлики.

Има и много други модели часовници Casio, но Baby-G и G-Shock са най – търсените и продаваните модели часовници в България. Друг модел от гамата на Касио, заслужаващ внимание е Edifice, серия предназначена за мъжете искащи да излъчват индивидуалност.

Edifice е серия с изключително изчистени линии, часовниците са направени от много качествени материали подходящи, както за бизнес срещи, така и за ежедневието. Накратко ще споменем и част от другите серии на Касио предлагани в България, ето и по – известните от тях: Pro Trek, Red Bull, Sea Pathfinder, Wave Ceptor, Casio Sport и други.

Няма как за съжаление в България да не засегнем и темата за парите. Но тук идва и добрата новина, часовниците Касио са на доста приемлива за нашите стандарти цена. Касио имат модели дори на цени под 100 лева.

Освен добрите цени Касио осигуряват и отличен гаранционен, както и извън гаранционен сервиз, осигурен от официалните вносители на марката за страната. Така че, следващия път когато купувате часовници не се спирайте на никому неизвестни марки а изберете качеството предлагано от Casio.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *