Защо всички си купуват часовници casio?

И аз се питах защо часовниците Casio са толкова предпочитани и търсени от хора с различен вкус, интереси и стил.Ами отговорът е прост и аз ще се опитам в няколко абзаца  да изброя предимставата им:

1. Съотношение цена-качество на изработката, материали вложени при производството и функционалност.

2. Изключително богата гама от модели, подходящи за всеки вкус включваща класически модели с изчистен дизайн и елегантна линия, ежеденевно-елегантни модели с метална, кожена или силиконова каишка, спортни модели с устойчива на удари конструкция и с богат набор от функции и т.н.

3. Голямо разнообразие от цветове, материали, форми и постоянно обновяващо се продуктово портфолио.

4. Прецизност на механизмите и на цялостната изработката на часовниците, причина за ниското ниво на рекламации.

5. Много добра гаранционна и извънгаранционна поддръжка и изградена мрежа от лицензирани сервизи в цял свят, включително и в България.

6. И на последно място, но може би на първо по важност а именно богатия набор от функции и екстри в различните серии и модели превърнала се в запазена марка за Часовници Casio.

Ето и няколко примера за необятните възможности на часовниците с марка Casio:

Например ако сте запален по риболова има часовник Casio с функция, базираща се на нормата на атмосферното налягане показваща Ви с помоща на символи на рибки доколко е подходящо времето за добър риболовен излет.

Друга полезна функция е вградения в някои модели, основно в серията Casio Pro Trek сензор за температура с помоща, на който можете да измерите температурата както на въздуха така и на водата.

За хората, чиято работа е свързана с чести пътувания в различни държави и континенти или просто за хора, които общуват с приятели в други часовни зони, изключително полезна функция е така нареченото „Световно време“, с което са снабдени както някои дигитални спортни модели така и много аналогови модели.

С помоща на тази функция с няколко натискания можете да видите колко е часа в друг часови пояс далече от Вас без да се налага да пресмятате или да търсите в интернет.

С няколко думи, това са една малка част от предимставата и полезните функции на Часовниците Casio, разбира се има и много други въпрос на предпочитания!

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *