Носят ли се все още часовници?

Някои казват, че часовници са остарели - и вероятно са прави. Основната функция на един часовник вече е заменена от мобилни телефони и подобни мобилни устройства, които показват времето и също така имат всички функции на спортните часовници и калкулатори. Благодарение на тези вградени функции, обикновените дамски часовници с кожена каишка или метална верижка са загубили своята практичност и са морално остарели.

Намиране на ниша в пазара на аксесоари е един от начините за справяне с кризата при производството и продажбата на часовници. Новата визия на часовника съответства на вашия личен стил и има вид и се използва като бижу. За жените, това често означава часовникът да е проектиран като гривна, със заменяеми лица и части, а за мъжете, лъскавите или кристални часовници са най-популярни.

Използването на няколко метала в часовника-злато или сребро, в комбинация с метална верижка се предпочита предимно от мъжете, въпреки че стила е унисекс. Женствеността в този тип часовници се постига, като се направи уникален и блестящ циферблат.

Освен стандартните часовници с лице от злато и сребро, блестящите скъпоценни или полускъпоценни камъни също са популярен за използване материал, особено ако търсите античен или винтидж стил.

Освен използването на уникални лица за часовника с плътен цвят и класически верижки, е възможно и добавянето им като аксесоар към различни дрехи от вашия гардероб. Някои търговци на едро, освен стандартни лица от злато или сребро, добавят към часовниците и различни цветни панделки и каишки, чрез които часовникът всеки път е различен, и може да се използва с различни дрехи. Възможна е изработка на верижка със закопчалка, която се прикрепя към часовника По същия начин, часовниците, изработени под формата на гривна или маншет са направени от няколко материала, вариращи от метал, през емайл и пластмаса.

Като аксесоар, взаимозаменяемите часовници могат да се комбинират с дрехите ви всеки ден. Независимо дали ще изберете различен набор от лица на часовника, или часовник, изработен като гривна, часовникът ще допълни вашата модерна визия.

spodelime

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *