Go Girls Only – само за дами

Френската фирма производител на часовници SMB SAS е една от първите осъзнали че за младите дами пазара на часовници не предлага голямо разнообразие и модели подхождащи на вкуса и потребностите им за индивидулен, дизайн и форми.

За да отговори на нуждите на тази група от часовник, който да бъде моден аксесоар и стилно допълнение към индивидуалния стил на тези млади госпожици компанията SMB разработва марка с изцяло нова концепция а именно - романтична дизайнерска линия позиционираща се по скоро на пазара на модни аксесоари на много достъпно ниво като ценови клас.

Марката GO - Girls Only предлага продуктов каталог с над 200 различни като дизайн, форма и цвят модела часовници насочени към младите дами, търсещи индивидуалност в начина, по който изглеждат. Тези нежни и хармонични форми са с цени на които всяка млада дама би могла да си направи неплануван подарък подхранвайки самочувствието и фантазията си.

С неподправен и естествен чар часовниците Go се предлагат вече в над 1000 места в Франция и Германия.Отскоро Go Girls Only се разпространяват и в други европейски държави включително и България а също с не малък успех и в близкия изток.

Това, което прави часовниците Go толкова желани от дамите са игривите, хармонични детайли и окраски, с които е са декорирани повечето верижки и цифреблати.

Например популярния модел Go Collection Lague с нежни овални форми и верижка оформена като с гривна превръщат часовника в уникално бижу. Моделът се предлага както с златисто покритие и черни инкрустирани мотиви така и с сребристо или черно покритие и бели мотиви.

Друг уникален модел е Go Girls Only - Steel, който е представен от красив и нежен кръгъл часовник с изчистен дизайн в комбинация с уникална каишка направена от тънки овални кожени въженца обгръщащи китката и създаващи усещане на фееричност и абстрактна женственост.

Колекцията от часовници Go Girls Only постоянно се обновява следвайки модните тенденции и търсения акцентирайки на неподправената женственост и сексапил.

След това кратко предствяне оставам на Вас да разгледате и да се насладите на останалата част от колекцията часовници Go Girls Only и да изберете най-подходящия за вашия стил.

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *