Къде отиде моят уеб дизайнер?

Вярвате или не, чуваме различни версии на този риторичен въпрос поне няколко пъти месечно. Всъщност, когато сте в нашия бизнес, е лесно да си представите десетки уеб дизайнери с имената им, отвлечени от извънземни.
Тъжният факт е, че клиентите често идват при нас, защото уеб дизайнерите, с които са работили, просто са изчезнали. Понякога това се случва след като е платен депозит, а в други случаи е, когато собственикът на бизнеса се нуждае от спешна помощ за съществуващ сайт. Без значение кога се случва обаче, никога не е добре да разберете, че човекът или компанията, които са създали присъствието ви в мрежата, не се намират никъде.
В опит да помогнем за изясняване на част от мистерията, нека да разгледаме няколко причини, поради които може да откриете, че вашият творчески доставчик е изчезнал във въздуха...
Вашият уеб дизайнер не успя
Жалко е, но много хора, които смятат себе си за „креативни“, влизат в този бизнес, без да се замислят много. След като правят няколко проекта обаче, те разбират, че това е нещо повече от просто рисуване на страхотно изглеждащи страници. Необходими са познания за уеб хостинг, CRM, оптимизация за търсачки и много повече. Така че след няколко неуспеха те се отказват и преминават към различни кариери... независимо дали са свършили цялата работа, за която са се хванали, или не.
Вашият уеб дизайнер не иска да бъде хванат
Някои уеб дизайнери спират операциите бързо, защото просто не искат да бъдат открити. В днешно време е невероятно лесно да крадете неща като оформления, изображения и лога от интернет. За съжаление за неетичните типове е малко по-трудно да се измъкнат от това за неопределено време. Така че някои дизайнери ще откраднат каквото могат, ще го продадат като своя собствена работа и след това ще се опитат да изчезнат, преди адвокатите по авторски права и недоволните клиенти да ги настигнат.
Вашият уеб дизайнер пренебрегва проблема ви
Може да се окаже, че вашият уеб дизайнер изобщо не е изчезнал, а просто не иска да говори с вас или да се справи с проблема, който е създаден. Например, някои дизайнерски екипи ще изпратят работата по програмиране на задграничен партньор (със или без знанието на клиента). След като нещата спрат да работят по начина, по който е трябвало, или завършеният продукт не може да бъде доставен, те просто спират да приемат обаждания или да отговарят на имейли. Очевидно това не е ситуацията, в която искате да се окажете като клиент.
Имате ли нужда от малко стабилност във вашия онлайн маркетинг?
Можете да избегнете изчезването на уеб дизайнери, като работите с компании, които имат установена история и опит. Това може да ви струва малко повече, отколкото сте свикнали да харчите, но също така означава, че ще получите реална възвръщаемост (като нови потенциални клиенти и продажби), а не главоболия и пропилени кампании.

Източник - https://hkt-x.com

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *