10 хиляди мили над земята

Том Стъкър е човекът, който през юли тази година успя да надхвърли 10 хиляди мили, пропътувани в самолетни полети. Когато Том звънне на United Airlines, за да резервира самолетни билети, всичко, което трябва да каже се изчерпва с простото „Здравейте!“. Оттам нататък агентът от другата страна на линията разбира веднага с кого говори и на момента се заема със специалното обгрижване на този уникален клиент на компанията, когото в нея наричат “клиент номер едно”.

Това е и човекът, когото много хора сравняват с известния герой на Джордж Клуни от филма Високо в небето (Up in the Air). Стъкър всъщност е единственият човек в света, който е достигнал най-високата граница в програмата на United Airlines за прелетяни мили.

Том Стъкър е консултант в автомобилната индустрия, чийто бизнес е в Чикаго. От 1982 година досега, той е успял да се качи на почти 6 хиляди полета на компанията United. Стъкър пътува изключително често както по бизнес, така и за удоволствие, като пред журналисти не пропуска да отбележи, че за последните 15 години има „прелетяни“ около 60 медени месеца с жената на своите мечти.

"Обожавам да пътувам. Пристрастих се към пътешествията преди много време. Дали ще е Лувърът в Париж или сафари в Африка - просто обичам да разглеждам света" споделя човекът с 6 хиляди полета зад гърба си.

Естествено, винаги когато пътува, Том лети с първа класа и получава VIP обслужване, като член на програмата на United, отредена за супер елитни редовни пасажери. Членството „върви с много преимущества, на не всички, от които даваме публичност“, казва говорителят на United Рахсаан Джонсън.

В интервю за CNN Стъкър споделя своя опит от летенето и признава, че дори и в първа класа е имал премеждия. Според него хората по принцип през годините стават все по-невъзпитани, а когато стане дума за летене, мащабите на грубите обноски се увеличават.

В отговор на въпроса дали е имал опит с групи пътници в първа класа, Стъкър разказва част от свое преживяване на борда на United. Веднъж си опънал седалката назад, в отговор на което човекът зад него демонстративно разгънал вестник над главата му и го облегнал на нея. Стъкър от своя страна не останал по-назад, опънал ръце зад тила си, сграбчил вестника, направил го на топка и го хвърлил на пода.

Според човека прелетял 10 хиляди мили над земята, дори сериозни бизнесмени могат да се превърнат в третокласници на борда на самолета.

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.