Как да получим максимума от нискотарифните превозвачи

Не е от значение ако пътувате служебно, за удоволствие или по личен въпрос, самолетният полет може да погълне значителен дял от парите ви. Под влиянието на непрестанно нарастващият брой нискотарифни авиокомпании, вече не е необходимо да се притеснявате за това.

Със засилването на бюджетните авиокомпании, известни и като нискобюджетни авиокомпании, хората, както и пътуващите по работа, вече могат да летят без да се притесняват, навсякъде по света. Освен това, с малко проучване бихте могли да намерите и по-качествени евтини авиокомпании.

Най-лесният способ да намерите евтини билети е чрез Интернет. Вече всички авиокомпании използват резервиране на самолетен билет, през Интернет сайта им.
Понякога,оставят някои скрити разходи, които не винаги искаме да правим при купуването на билет.Затова, най-добре е да използвате външна резервационна система, които стават все по-популярни в мрежата. Освен по-прозрачните процедури, те представят и опцията паралелно да се сравнят предложенията на всички превозвачи, така избирането на превозвач много по-бърз и лесен.

Друг начин да си спестите разходи от цената на полета е да се възползвате от някои тенденции, за по-евтини полети при определени условия. Щом резервирането на самолетния си билет предварително, най-малко двадесет дни преди датата на полета, цената би могла да бъде чувствително по-ниска. Колкото по-рано си купите билет, с толкова по-ниска цена ще бъде той.

Друг полезен съвет е да прегледате вариантите за повече дни – един ден предварително или по-късно би могъл да окаже голяма разлика в цената. Обикновено датите по средата на седмицата са по-леко натоварени и превозвачите се опитват да привлекат пътуващи за полетите си в тези дни, с по-ниски цени на билетите.

Понякога на превозвачите им остават непродадени билети, скоро преди полета, и пускат намалени цени, за да ги пласират по-бързо. Все пак, е по-добре да не се надявате на последното, защото няма гаранция, че ще можете да се вредите до такъв билет.

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *