Как да получим максимума от нискотарифните превозвачи

Не е от значение ако пътувате служебно, за удоволствие или по личен въпрос, самолетният полет може да погълне значителен дял от парите ви. Под влиянието на непрестанно нарастващият брой нискотарифни авиокомпании, вече не е необходимо да се притеснявате за това.

Със засилването на бюджетните авиокомпании, известни и като нискобюджетни авиокомпании, хората, както и пътуващите по работа, вече могат да летят без да се притесняват, навсякъде по света. Освен това, с малко проучване бихте могли да намерите и по-качествени евтини авиокомпании.

Най-лесният способ да намерите евтини билети е чрез Интернет. Вече всички авиокомпании използват резервиране на самолетен билет, през Интернет сайта им.
Понякога,оставят някои скрити разходи, които не винаги искаме да правим при купуването на билет.Затова, най-добре е да използвате външна резервационна система, които стават все по-популярни в мрежата. Освен по-прозрачните процедури, те представят и опцията паралелно да се сравнят предложенията на всички превозвачи, така избирането на превозвач много по-бърз и лесен.

Друг начин да си спестите разходи от цената на полета е да се възползвате от някои тенденции, за по-евтини полети при определени условия. Щом резервирането на самолетния си билет предварително, най-малко двадесет дни преди датата на полета, цената би могла да бъде чувствително по-ниска. Колкото по-рано си купите билет, с толкова по-ниска цена ще бъде той.

Друг полезен съвет е да прегледате вариантите за повече дни – един ден предварително или по-късно би могъл да окаже голяма разлика в цената. Обикновено датите по средата на седмицата са по-леко натоварени и превозвачите се опитват да привлекат пътуващи за полетите си в тези дни, с по-ниски цени на билетите.

Понякога на превозвачите им остават непродадени билети, скоро преди полета, и пускат намалени цени, за да ги пласират по-бързо. Все пак, е по-добре да не се надявате на последното, защото няма гаранция, че ще можете да се вредите до такъв билет.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *